• Korupcja przy przetargu na laptopy? Czy to koniec Ntt System? Autor: ~Ntt [195.116.149.*]
    Czy to koniec spolki Ntt System?https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/laptopy-dla-czwartoklasistow-wicepremier-krzysztof-gawkowski-o-przetargu-minister-cyfryzacji-zapowiada-doniesienie-do-prokuratury-st7763106
  • Re: Korupcja przy przetargu na laptopy? Czy to koniec Ntt System? Autor: ~Obydoprzodu [79.185.188.*]
    Ale puki co to są bardziej zarzuty polityczne- niewłaściwy program, niewłaściwie przygotowany, niewłaściwie finansowany....a o korupcji tylko wspomina że mogła być....a to świadczy raczej o tym, że żelaznych dowodów na rozkradanie i łapówki nie ma. Przynajmniej dla mnie to tak z tej wypowiedzi wygląda. Bardziej boję się innych powodów ostatniej wyprzedaży. Powoli liczyłem na nową pozytywną rekomendację a tu bujneło i spada, oby to było chwilowe kombinacje przy kursie. Bo nawet jak jakis prezes gdzieś zostanie złapany na korupcji( tu o niczym takim nie wiemy! Podaje tylko ogólny przykład) to najwyżej będzie miał proces, przecież za dostarczone usługi i towary i tak firma otrzymuje zapłaty więc czekam. Biorąc pod uwagę wskaźniki możliwe nawet przeżucanie z wora do wora aby więcej skupić, cóż zobaczymy niedlugo
  • Re: Korupcja przy przetargu na laptopy? Czy to koniec Ntt System? Autor: ~Ja [89.64.10.*]
    Autor postu zgłoszony do knfu za pisanie nieprawdy.
[x]
NTTSYSTEM 7,24% 9,18 2025-11-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.