• Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~seebek [46.205.206.*]
    Rzadko na forum się udzielał, ale jak już pisał to merytorycznie. Jest jeszcze tutaj z nami? Jeśli tak, to może wypowie się o sytuacji aktualnej na kursie sedivio
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~jghj [46.204.4.*]
    a po co on slepy zauwazy ze to powtorka z 2016 r zero umow produktow strona nie aktualizowania DNO
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~Realnie [37.225.68.*]
    Wiesz wielonikowy naganiaczu, że jest odwrotnie niż bełkoczesz?
    Nie wiesz, bo twoja nicość międzyskroniowa uniemożliwia tobie odbieranie podstawowych bodźców
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~Tjfc [37.47.126.*]
    Jakos do tej pory nikt niw wymienil 5 powodow dla ktorego warto tu zostac a czekam juz 2 miesiac
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~Realnie [31.61.238.*]
    tobie analfabeto cokolwiek wytłumaczyć, to szybciej przedszkolakowi wytłumaczy się całki.
    Zresztą jak fakty, dobre fakty tłumaczyć?
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~Przedszkolak [46.112.6.*]
    Trochę odpoczywałem dlatego nie pisałem.. Oczywiscie że jestem i będę a dodatkowo od 11.50 PLN cały czas dokupuje.. Tak krótko czemu dokupuję i jestem pewny rozwoju firmy i przyszłych zysków? Po pierwsze : obszar działalności to E-health , IA i Cybersecurity bardzo rozwojowe kierunki z ogromnym potencjałem , Po drugie Ludzie tworzący firmę Jakub Budziszewski (20 lat w IT plus kryzys który przetrwał z SEDIVIO to mega doceniam) Karol Matczak CEO który zna się na finansach i rynku kapitałowym jak mało kto a dodatkowo z żoną jest w akcjonariacie i reszta doświadczonego już zespołu Od 4 lat konsekwentna realizacja strategii, niska kapitalizacja 26 mln, mało akcji w obrocie i brak narazie spekuly.. same plusy jak inwestujesz długoterminowo i fundamentalnie.. Po trzecie akcjonariat który daje ogromną stabilność Proszę poczytajcie sobie wnikliwie o głównym akcjonariuszu Krzysztofie Barczewskim gość stworzył Adria Art obecnie największa firma artystyczno- rozrywkowa w Polsce (roczne przychody do zweryfikowania w necie) a przy okazji facet z papierami maklerskim zrobionymi ponad 25 lat temu i też fundamentalista.. Też jestem z Bydgoszczy więc może łatwiej mi było powyciągać takie informacje.. Kolejny inwestor Karol Bytner oraz przyszły mam nadzieję Prezydent Krakowa Mi osobiście daje to stabilność i dużą wiarę w spółkę .. Są jeszcze Aczuk, Realnie Seebek którym nie trzeba tłumaczyć w co inwestują i czemu zarabiają.. Ponieważ giełda to moja „ trzecia noga biznesowa” mam stabilną firmę, od 15 lat inwestuję w nieruchomości a na giełdzie mam SEDIVIO , Suntech fundamentalnie a XTB gdy potrzebuję płynności na zakup jakiejś okazji w nieruchomosciach pozwala mi nie przejmować się obecnymi akumulacjami na SEDIVIO tylko wykorzystywać je do zakupów.. A tym wszystkim którzy tak strasznie płaczą i szukają na siłę problemów w spółce polecam spokój i dobieranie.. Sam mam około 2% jak policzę moich znajomych z którymi dzielę się tymi informacjami a nie ma ich na bankierze to lekko licząc kolejne 6 % tutaj naprawdę free flow jest malutki i każdy większy impuls zakupowy daje wzrosty po parędziesiąt procent co w tym roku ponownie nastąpi.. To tyle szanuje wszystkich więc też rozumiem wątpliwości tych krótkoterminowych inwestorów ale bardzo też bym prosil w tych opiniach o merytoryczność a nie emocje.. Pozdrawiam wszystkich zrelaksowany i pewny dobrej inwestycji w Sedivio
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: aczuk [178.215.207.*]
    Słusznie prawisz Panie Przedszkolaku. Brawo Ty!
  • Re: Jest z nami jeszcze Przedszkolak? Autor: ~insajder [188.124.188.*]
    to może napisz jeszcze co tam słychać w temacie Cyrimy? Road show przed nową emisją nie przekonał, żadnych konkretnych inwestorów, może rzeczywistość nas wszystkich przekona, że jest super.
  • Takie tam newsy w sprawie Cyrimy Autor: ~Realnie [37.225.45.*]
    Z radością ogłaszamy, że Cyrima będzie obecna na Expo
    @InvestCuffs 2024 w Krakowie w dniach 5-6 kwietnia.
    Cieszymy się, że możemy zaprezentować naszą wiedzę, podzielić się naszą wizją i przyczynić się do ożywionych dyskusji kształtujących krajobraz inwestycyjny w Polsce i poza nią.
  • Re: Takie tam newsy w sprawie Cyrimy Autor: ~Realnie [37.225.45.*]
    Rezerwujcie datę w kalendarzu, bo już w pierwszy weekend kwietnia zawitamy na Invest Cuffs w Krakowie!
    Invest Cuffs to spotkanie zrzeszające rynek inwestycyjny i jedno z największych tego typu wydarzeń w Europie. Co roku przyciąga ekspertów oraz przedstawicieli najważniejszych podmiotów w branży.
    Nie zdradzając wszystkich kart, możemy powiedzieć, że obecność Sedivio na wydarzeniu będzie zauważalna. Więcej szczegółów już niebawem
  • Re: Takie tam newsy w sprawie Cyrimy Autor: ~Realnie [37.225.45.*]
    A to wszystko co powyżej wkleiłem znajdziecie na X Cyrimy i FB Sedivio
[x]
SEDIVIO -1,38% 5,70 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.