Rzadko na forum się udzielał, ale jak już pisał to merytorycznie. Jest jeszcze tutaj z nami? Jeśli tak, to może wypowie się o sytuacji aktualnej na kursie sedivio
Wiesz wielonikowy naganiaczu, że jest odwrotnie niż bełkoczesz? Nie wiesz, bo twoja nicość międzyskroniowa uniemożliwia tobie odbieranie podstawowych bodźców
Trochę odpoczywałem dlatego nie pisałem.. Oczywiscie że jestem i będę a dodatkowo od 11.50 PLN cały czas dokupuje.. Tak krótko czemu dokupuję i jestem pewny rozwoju firmy i przyszłych zysków? Po pierwsze : obszar działalności to E-health , IA i Cybersecurity bardzo rozwojowe kierunki z ogromnym potencjałem , Po drugie Ludzie tworzący firmę Jakub Budziszewski (20 lat w IT plus kryzys który przetrwał z SEDIVIO to mega doceniam) Karol Matczak CEO który zna się na finansach i rynku kapitałowym jak mało kto a dodatkowo z żoną jest w akcjonariacie i reszta doświadczonego już zespołu Od 4 lat konsekwentna realizacja strategii, niska kapitalizacja 26 mln, mało akcji w obrocie i brak narazie spekuly.. same plusy jak inwestujesz długoterminowo i fundamentalnie.. Po trzecie akcjonariat który daje ogromną stabilność Proszę poczytajcie sobie wnikliwie o głównym akcjonariuszu Krzysztofie Barczewskim gość stworzył Adria Art obecnie największa firma artystyczno- rozrywkowa w Polsce (roczne przychody do zweryfikowania w necie) a przy okazji facet z papierami maklerskim zrobionymi ponad 25 lat temu i też fundamentalista.. Też jestem z Bydgoszczy więc może łatwiej mi było powyciągać takie informacje.. Kolejny inwestor Karol Bytner oraz przyszły mam nadzieję Prezydent Krakowa Mi osobiście daje to stabilność i dużą wiarę w spółkę .. Są jeszcze Aczuk, Realnie Seebek którym nie trzeba tłumaczyć w co inwestują i czemu zarabiają.. Ponieważ giełda to moja „ trzecia noga biznesowa” mam stabilną firmę, od 15 lat inwestuję w nieruchomości a na giełdzie mam SEDIVIO , Suntech fundamentalnie a XTB gdy potrzebuję płynności na zakup jakiejś okazji w nieruchomosciach pozwala mi nie przejmować się obecnymi akumulacjami na SEDIVIO tylko wykorzystywać je do zakupów.. A tym wszystkim którzy tak strasznie płaczą i szukają na siłę problemów w spółce polecam spokój i dobieranie.. Sam mam około 2% jak policzę moich znajomych z którymi dzielę się tymi informacjami a nie ma ich na bankierze to lekko licząc kolejne 6 % tutaj naprawdę free flow jest malutki i każdy większy impuls zakupowy daje wzrosty po parędziesiąt procent co w tym roku ponownie nastąpi.. To tyle szanuje wszystkich więc też rozumiem wątpliwości tych krótkoterminowych inwestorów ale bardzo też bym prosil w tych opiniach o merytoryczność a nie emocje.. Pozdrawiam wszystkich zrelaksowany i pewny dobrej inwestycji w Sedivio
to może napisz jeszcze co tam słychać w temacie Cyrimy? Road show przed nową emisją nie przekonał, żadnych konkretnych inwestorów, może rzeczywistość nas wszystkich przekona, że jest super.
Z radością ogłaszamy, że Cyrima będzie obecna na Expo @InvestCuffs 2024 w Krakowie w dniach 5-6 kwietnia. Cieszymy się, że możemy zaprezentować naszą wiedzę, podzielić się naszą wizją i przyczynić się do ożywionych dyskusji kształtujących krajobraz inwestycyjny w Polsce i poza nią.
Rezerwujcie datę w kalendarzu, bo już w pierwszy weekend kwietnia zawitamy na Invest Cuffs w Krakowie! Invest Cuffs to spotkanie zrzeszające rynek inwestycyjny i jedno z największych tego typu wydarzeń w Europie. Co roku przyciąga ekspertów oraz przedstawicieli najważniejszych podmiotów w branży. Nie zdradzając wszystkich kart, możemy powiedzieć, że obecność Sedivio na wydarzeniu będzie zauważalna. Więcej szczegółów już niebawem