• Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~Ww [37.225.17.*]
    Ruszamy? Mam przeczucie, że tu będzie ostra jazda :) tak przez kore coś czuje - macie podobnie?
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~ArTi [79.191.16.*]
    Nie nakręcaj się , lepiej żeby być zaskoczonym że w końcu wzrośnie niż po raz kolejny zawiedzionym, a wiemy coś o tym.
    Jak ktoś obserwuje sociale to wie o nowych lodach , a także że najprawdopodobniej w Krakowie będzie jakaś impreza ekipy, festiwal czy coś na tej zasadzie, nie ma koncertu mortalcia ani wery w Krakowie, 3 królowie też coś wspomnieli o trasie.
    Czuję duży event w Krakowie że wszystkimi z Genzie i ekipy, duża reklama produktów. Pierwsze słońce już się pojawia więc i lody zaczną się sprzedawać. Ten tydzień kluczowy do dalszego kierunku według mnie, nic tylko czekać cierpliwie
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~Ww [37.225.17.*]
    Myśle, że gra pójdzie w końcu o wyniki, wg mnie te za cały 2023 będzie tak mocny, że w końcu zacznie tu robić zakupy jakiś obecny lub nowy inwestor. Nie zdziwiłbym się jakby już zaczął kupować ten co tak mocno kiedyś zło-wróżył naszej spółce, choć nie wiem, czy w końcu sprzedał swoje mieszkanie w Wawie, bo coś chyba tam bana dostał na tą społecznościową sprzedaż swojej mega miejscówki :) więc drobnych może mu braknąć. Już o tym pisałem, ale potrzeba kontynuacji tu dobrych wyników na co przełożą się te wszystkie nowe inicjatywy, jak ludzie uwierzą w te inicjatywy, zaczną dyskontować przyszłość, czytaj przyszłe dobre wyniki.
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~ArTi [5.173.206.*]
    Nie chciej tego spekulanta na naszej spółce, short mistrza na NC gdzie to jest nie możliwe. Takich to się wystrzegajmy
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~Ww [37.225.17.*]
    Spoko tak dywaguje, ładny ten art na WP.pl dzisiaj w sumie noc nowego, ale …
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~ArTi [79.191.86.*]
    We jak dalsze odczucia odnośnie pośpiesznego? Jak zwykle nie zdążył ruszyć a już będzie cofać
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~Ivo [37.47.158.*]
    Pociąg lada chwila ruszy ,niska baza w raporcie za poprzedni rok czyli strata i niezle wyniki po trzech qwartalach,skonsolidowany ponad 4mln popchnie ten pociag -niewiadomo do jakiej prędkości go rozpędzą i gdzie go zatrzymają ale będzie to jedna z okazji aby mogli pozbyć się częsci akcji przy wyższym kursie i większym wolumenie,tak że czekać cierpliwie i wskakiwać jak się zacznie większy popyt
  • Re: Pociąg pośpieszny do Gdańska Autor: ~Ww [178.36.3.*]
    Spoko wojenne przewidywania to zawsze dobru moment do kupna, całe krypto już odjechało, a niby takie ryzykowne, dalej w kolejce stoi NC moja opinia
[x]
EKIPA -3,23% 1,50 2025-11-07 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.