1. Spółka która nigdy nie podzieliła się zyskiem.
2. Spółka której wartość spadła na przestrzeni ostatnich 10 lat o ponad 80% i wciąż jest mocno przewartościowania
3. Spółka która robi bezużyteczne gry, które niczego nie wnoszą i tylko szkodzą społeczeństwu
4. Spółka która przez szereg lat żerowała na dotacjach z kieszeni podatników
5. Spółka z krzywym zarządem
6. Spółka która poza przynoszącymi straty gierkami nie posiada żadnych aktywów w swoim portfolio
7. Spółka o wątpliwej reputacji od której stronią inwestorzy jak również spekulanci
8. Spółka z akcjonariatem w postaci zakładników którzy tutaj 24-7 zachwalają w nadziei podbicia kursu i ewakuacji
9. Spółka z piątej ligi, zepchnięta do poziomu śmieciowego przez młodą konkurencję
10. Spółka zacofana technologicznie
Pozdrawiam trzeźwomyślących i życzę opamiętania w tym AD 2024 :))
Czasami takie głupie firmy bez wizji i talentu mogą zaskoczyć pozytywnie "in plus". Pamiętam jak chciałem kupić 11bit studio jak byli poniżej 20zł i naprawdę rozważałem ten krok na poważnie, a gdy byli powyżej 700zł to tak sobie myślałem że z chęcią bym sprzedał gdybym był w posiadaniu tego papieru. Chociaż w sumie to ci z 11bit to mają i wizję i talent...
Kodix, Ty naprawdę myślisz, że ktoś się nabierze na to Twoje pisanie pod moim nickiem. Później jeszcze odpowiadasz sam sobie, komedia hehe. Ja nie mam tyle czasu co Ty, bo w przeciwieństwie do Ciebie mam w życiu cele i obowiązki. Możesz sobie pisać i podpisywać się moim nickiem i tak każdy uczestnik forum wie, ze mój nick jest zarejestrowany :) Poza tym od lat piszę z tego samego IP. Czego Ty nie rozumiesz dzieciaku hehe? Pisz sobie, mnie to nie rusza, nawet jest mi bardzo miło, że doczekałem się takiego wiernego fana. Widać bardzo moje wpisy są dla Ciebie niewygodne, skoro próbujesz mnie podrabiać i dyskredytować. Na szczęście robisz to jak zwykle w nieporadny sposób i znowu się tylko kompromitujesz hehe :) Pozdrawiam
Hahahaha Marek dziecko ja nie mam czasu żeby się podszywać. Zresztą po co? Przecież ty przez te lata wystarczająco się skompletowales tymi swoimi prognozami odnośnie kursu. A co do IP to zawsze mam to samo. Ma ktoś z ciebie ubaw i ciśnie po tobie. Myślę że ma rację.
Ubaw to mamy tutaj od lat tylko z Ciebie, Panie wielo-nickowy, całodobowy trolliku forumowy hehe ;) Takie "cisnięcie" to miód dla mojej duszy. Bardzo się cieszę, że doczekałem się własnego podszywacza. Kiedyś tylko Dorotka miała ten zaszczyt, teraz i ja się dorobiłem własnego fana :) Bardzo mi miło, dziękuję i pozdrawiam.
C/WK = 3 przy ROE 30% na minusie
Przy takich słabych wynikach to c/wk nie powinno być powyżej 1, czyli 23 grosze za akcję to więcej nie warte i to z ryzykiem.
W ogóle to jaki bank udziela pożyczek przy takich fundamentach. Chyba musi być zaprzyjaźniony. Nie wiem czy akcjonariusze takiego banku byliby zachwyceni że pożycza się podejrzanym podmiotom o wątpliwym modelu biznesowym.
Pozdrawiam trzeźwomyślących i życzę opamiętania w tym AD 2024