cały weekend straszyliście i nie ma żadnego strzału w lewo w karnecie PKC w poniedziałek, to płaca Wam za czas poświęcony i prace ,czy działacie na własne ryzyko i płaca wam za efekt :-)))))))))))
Może rzucę jakiś ochłap w lewo przecież macie pewnie rodziny , rachunki też same sie nie zapłącą szkoda by było caly weekend stracony :-)))))))))))
Jestem cały weekend ? To ja byłem w hiszpani słonecznej chopie z balic leciałem nie miał ha ze czasu tu siedziec ale widze ty jestes aktywny chopie bylo po 30 bylo po 20 bylo po 10 cego zes nie spzedał jako to taka dobra spolecka uwaga niedługo sie pzekonacie co zbacy ufac takim coopom kosuchom i innym nagonom oj bedzie plac pozdraeiam prezesa i jego lambo
Chyba ze stwierdzenie faktu ze np w inkwizytora teraz gra 11 osob uważasz za bezpodstawne oskarzenie i pomowienie. Moze stwierdzisz ze 11 osob oznacza olbrzymi sukces bo "przeciez niemcy sa zachwyceni z jakosci gry"...
Nie no mordo. Już 13 gra. Nie mylmy ludzi.
No ale cała Japonia zarobiona, wsyzscy kochjają gry bez grafiki. A na poważnie, to tu nie ma co zbierać, bo ta spółka skonczyła się razem z modą na game dev. teraz jest moda na AI startupy.
Pisałem chłopaki, dzisiaj macie rakietę na Simfabric, zamiast żubrów kupcie sobie parę akcji tej perły która NIC nie wydała (oprócz kilku gier na poziomie wężyka z NOKI 3310), jutro zarobicie i się nachlejecie, moje wy żuliki bez akcji, he he.
Dnia 2024-02-26 o godz. 12:53 ~Ups napisał(a): > Nie no mordo. Już 13 gra. Nie mylmy ludzi. > > No ale cała Japonia zarobiona, wsyzscy kochjają gry bez grafiki. A na poważnie, to tu nie ma co zbierać, bo ta spółka skonczyła się razem z modą na game dev. teraz jest moda na AI startupy.
Ups jak jesteś takim fanem sztucznej inteligencji to może zainwestuj w bace i jarko z kolegami , naprzykłąd zainwestuj chłopakom w miętówki.