livermoregpw odpowiada ~xDDD2024-02-21 21:35IP 31.182.241.*
Za błyskotliwy to ty nie jesteś. A to w sumie proste matematyczne działanie. Pan L ma 1 mln zł (tak dla przykładu). Kupuje 5% jakiejś spółki po 3,59 zł. Jednak po dzisiejszej sesji ma już 70% tej samej spółki, z czego ostatnie 65% kupił na wczorajszym fixingu i dzisiejszej sesji między 2,89 zł a 2,99 zł. Razem ma dziś 70% planowanej inwestycji. A ty piszesz bzdurkę, że ma 25% straty hi hi hi. Chłopcze wracaj na lekcje matematyki, bo dramat widzę
Za każdym razem twierdzi co innego xD około 15.02 na forum greenx naganiał i pisał że po analizie wszedł tym swoim wstępniakiem 5% a teraz że od listopada ma akcje xDDD w listopadzie to takim samym nagonoszambem właśnie na grx naganiał, dla tych co czytają jego wypociny zobaczcie jak teraz sie wypowiada o grx xDDD
He he masz jeszcze jakieś wątpliwości? Czy po protu przeoczyłeś moją wizytę tutaj, moje analizy? Podpowiem ci, że jak dobrze poszukasz to znajdziesz jeszcze dwie inne firmy, które kupowałem a zysk wyniósł pow. 100% w dwa miesiące hi hi.
xDDDD ale wiesz że właśnie naszukałeś się swojego posta z listopada żeby skontrować własny post z lutego? xD
Jest w tym pewien sens, spędzając całe życie na forum bankiera pisząc sprzeczne rzeczy zawsze możesz wyszukać post i pokazać że tak pisałeś xD co z tego że 1000 innych rzeczy również xD