• cersanit co dalej?????????????? Autor: ~mmmmmm [91.94.1.*]
    Witam

Panowie co dalej z cersanitem bedzie. kupowałem po 13 a pozniej po 9. Czy w ta spolke warto inwestowac dalej? czy moze sprzedac i lepiej kolo innych sie zakrecic. Prosze o fachowa porade.
  • Re: cersanit co dalej?????????????? Autor: ~krav [85.222.86.*]
    Nikt nie wie co bedzie dalej z cersanitem jak i z innymi spolkami(cyba ze jakas mała gruba ludzi)Wystarczy spojrzec na wykres i wiele nam powie ostanie wzorsty powstrzymala srednia 100 dniowa to okolo 11.40zł
    dolem jak narazie trzyma wybicie z konsolidacji takze trzeba czekac na jakis dynamiczy ruch wtedy sie wyjasni najwazeniejsze trznba ustawic stoppa i czekac na rozwoj sytuacji
    Jak ogolnie jestem po sprzedazy po 11 zł i czeka zeby odkupic w dobrej cenie
    Pozdrawiam
    Marcin
  • Re: cersanit co dalej?????????????? Autor: ~zenek [213.156.99.*]
    jutro idziemy na polnoc nie ma innego wyjscia pozdrawiam
  • Re: cersanit co dalej?????????????? Autor: ~mpawelec [85.222.86.*]
    masz racje, tylko cersanit jak Wig 20 idzie ostro do góry to jemu nie za bardzo chce się aż tak iść. Jeśli Wig 20 dziś 3-4% to Cersanit tylko 3% do góry. ale zawsze lepsze to niż nic. No zobaczymy za pare godzin ;)
  • Re: cersanit co dalej?????????????? Autor: ~Mpawelec [83.24.169.*]
    Czyli spełniło to się co mówiłem przed sesją.
    Wig20 nieco wyżej bo aż o 6% i tak samo Cersanit 6%. Jeśli jutro będziemy bardziej neutralni tzn. Wig20 będzie jeździł między 1% a 2% to Cersnit + 5%.

taki już jest.
    Ale jutro raczej lekka korekta, chociaż kto wie:)
    Wiatm
    swietnie analizujecie spolki "na polnoc" "wig 20 rosnie to i cersanit urosnie"
    predzej czy pozniej bedziecie dawcami kapitalu
    Patrzycie wogule na wykres srednie kroczace macd trendy itp..
    srednie 100 dniowa tam jest opor jak przebije to kupie jak odpadnie sygnal sprzedazy bedzie na gornym kanala konsolidacji
    Pozdrawiam
  • Re: cersanit co dalej?????????????? Autor: ~leon [213.156.99.*]
    czekaj frajerze jeszcze pare dni moze sie doczekasz na przebicia a ja nie czekalem i zarabiam od dawna jak czytales madre ksiazki to fala wzrostowa sklada sie z trzech fal zwanych ,niewiara,wiara i pycha pierwsza z nich mamy teraz a ty czekaj dalej pozdrowienia
    Wiatm
    twoja wypowiedz swiadczy ze jestes mocno ograniczony i nie umiesz dyskutowac tylko od frajerow wyzywac.
    dla twojej wiadomosci
    ty kupiles i siedziesz i czekasz na swoje procenty
    ja ta spolka obracam patrzac technicznie na wykres i moge ci zagwarantowc ze mam wiecej procent do tej pory niz ty siedzac w niej od twojego "dawna"
    i wez to pod uwage ze jak ja sprzedaje z zyskiem to mam wiekszy w niej kapital a co za tym idzie sam wiesz
    a TY siedz dalej i czekaj do pychy a ja juz przeskocze na inna spolke i bede ja cisnal
    Pozdrawiam
    Zycze duzych zyskow JEŁOPIE
  • Re: cersanit co dalej?????????????? Autor: krav [85.222.86.*]
    Witam
    caly czas sie potwierdza opor na 11.40 moze ktos zaprzeczy
    spolka od jakiegos czasu nie radzi sobie z przbiciem
    Pozdrawiam
[x]
ROVESE -2,15% 2,00 2016-08-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe