• Zrozumcie wreszcie, ze na tym gniocie dywidendy to fikcja. Autor: ~siateczka [46.204.109.*]
    Gdzie był kurs przed odcięciem ostatnich dywidend? I tej 63 grosze. To wam powiem 4,18 zł
    A gdzie jest teraz ? Oddalliście wszystko z nawiązką niemoty I teraz bedzie to samo. Odetną i nigdy nie wróci na pozion sprzed odcięcia. Dywidendy to są na BANKACH, PKN PRLEN, PZY, GPW -Tam po odcięciu kursy wracają niebawem ponad poziom z ustalenia dywidendy. Dlatego te nazywają się spólkami dywidendowymi
  • Re: biedny siateczka, u wszystkich "widzi" własne problemy Autor: ~vvv [77.111.246.*]
    Dnia 2024-02-26 o godz. 08:14 ~siateczka napisał(a):
    > Gdzie był kurs przed odcięciem ostatnich dywidend? I tej 63 grosze. To wam powiem 4,18 zł
    > A gdzie jest teraz ? Oddalliście wszystko z nawiązką niemoty I teraz bedzie to samo. Odetną i nigdy nie wróci na pozion sprzed odcięcia. Dywidendy to są na BANKACH, PKN PRLEN, PZY, GPW -Tam po odcięciu kursy wracają niebawem ponad poziom z ustalenia dywidendy. Dlatego te nazywają się spólkami dywidendowymi

kiedy zrozumiesz, że możesz NIE mieć racji, to będzie dla ciebie szczęśliwy dzień bo wrócisz do realnej rzeczywistości...jak tam twoje "trzymanie akcji" podczas gdy inni nimi handlują? w dodatku "trzymanie latami", żeby "tracić życie"? to wszystko to twoja własne słowa, zaprzeczysz? kto o zdrowych zmysłach tak robi? jesteś z tym SAM, nie wciskaj tego innym bo to mocno niepoważne...wciąż zamierzasz uciekać przed takimi kwestiami?
  • Re: biedny siateczka, u wszystkich "widzi" własne problemy Autor: ~siateczka [46.204.109.*]
    Przytocz chociaż jeden merytoryczny argument zaprzeczające temu co napisałem a nie kopiuj te same banały od miesięcy.
    Wiem ,że tego nie zrobisz, bo nie ma takiego argumentu. Sam dobrze o tym wiesz.
  • Re: biedny siateczka, u wszystkich "widzi" własne problemy Autor: ~vvv [77.111.246.*]
    Dnia 2024-02-26 o godz. 09:54 ~siateczka napisał(a):
    > Przytocz chociaż jeden merytoryczny argument zaprzeczające temu co napisałem a nie kopiuj te same banały od miesięcy.
    > Wiem ,że tego nie zrobisz, bo nie ma takiego argumentu. Sam dobrze o tym wiesz.

dlaczego ZNOWU nie zacytowałeś wpisu na który niby "odpowiadasz? to takie proste, wystarczy wcisnąć opcję "Zacytuj..." pod polem tekstowym, czego się aż tak obawiasz? ,dlaczego aż tak od tego uciekasz? skoro TY coś twierdzisz, TY dajesz merytoryczne(sprawdź co to znaczy, bo wygląda że nie masz pojęcia) argumenty zamiast chorych emocji, twoje wciskanie mi co niby "wiem" jest między "dziecinne" a "żałosne", oczywiście znowu zapytam, co z twoim "trzymaniem akcji" skoro inni nimi handlują? dlaczego "trzymasz latami" skoro nikt o zdrowych zmysłach tak nie robi a najwyżej zmniejsza straty? w dodatku "tracisz życie" na to, zamiast dać sobie spokój? znowu zrobisz unik? naprawdę robisz sobie krzywdę samym wchodzeniem tutaj
  • Re: biedny siateczka, u wszystkich "widzi" własne problemy Autor: ~siateczka [46.204.109.*]
    Pytam jeszcze raz durniu, czemu nie ustosunkujesz się do tego co napisałem a nie bredź o moim trzymaniu akcji. Mówiłem ci wiele razy, ze ja od dawna nie mam tego śmiecia.
    Dnia 2024-02-26 o godz. 10:11 ~siateczka napisał(a):
    > Pytam jeszcze raz durniu, czemu nie ustosunkujesz się do tego co napisałem a nie bredź o moim trzymaniu akcji. Mówiłem ci wiele razy, ze ja od dawna nie mam tego śmiecia.

i znowu NIE zacytowałeś wpisu na który niby "odpowiadasz", wyjechałeś z chamstwem, "brawo", chyba nie liczysz na to że stoczę się AŻ do twojego ""poziomu", zioniesz wręcz jakąś zwierzęcą nienawiścią do świata, ależ to chore, jeżeli nie zauważyłeś mojego ustosunkowania się do całości twojej "merytoryki"(cudzysłów zamierzony), nie moja wina...to co z twoim "trzymaniem akcji"(tyle razy o tym pisałeś), w dodatku "latami", żeby "tracić życie"? wciąż nie odniosłeś się do tego, podobnie do wykresu kursu za ostatnie pięć lat, gdzie widać pełno okazji do korzystnych transakcji, wciąż NIE ruszyłeś tych kwestii
    Pytam cię raz jeszcze, czy to co napisałem o dywidendach jest faktem , czy zaprzeczasz temu?
    Jeżeli zaprzaczasz. Napisz tak nie masz racji i uzasadnij rzeczowo. ROZUMIESZ TO CZY TO ZA TRUDNE DLA CIEBIE.?
    Do zobaczenia na konferencji organizaowanej przez CMC MARKETS 2 03 w Warszawie i 9.03. w Krakowie.

Dnia 2024-02-26 o godz. 10:30 ~siateczka napisał(a):
    > Pytam cię raz jeszcze, czy to co napisałem o dywidendach jest faktem , czy zaprzeczasz temu?
    > Jeżeli zaprzaczasz. Napisz tak nie masz racji i uzasadnij rzeczowo. ROZUMIESZ TO CZY TO ZA TRUDNE DLA CIEBIE.?
    > Do zobaczenia na konferencji organizaowanej przez CMC MARKETS 2 03 w Warszawie i 9.03. w Krakowie.
    >

pytam jeszcze raz, dlaczego konsekwentnie unikasz cytowania wpisów na które niby odpowiadasz? nie wytłumaczyłeś się ze swojego chamskiego zachowania, dlaczego? co do mojego odniesienia się do twojej CAŁEJ "merytoryki"(cudzysłów zamierzony) wciąż go nie zdołałeś zauważyć? jest tam wyżej, przy okazji, "twierdzenia" o czymś to jeszcze nie "merytoryczna argumentacja", zbyt skomplikowane dla kogoś przeżartego nienawiścią? to co z twoim "trzymaniem akcji" zamiast handlowania nimi? w dodatku "latami", żeby "tracić życie"? co z wykresem za ostatnie pięć lat i okazjami do korzystnego handlu akcjami? wciąż nie przyjąłeś do wiadomości, że nie odwrócisz uwagi od tych kwestii w żaden sposób? naprawdę masz potężne problemy ale sam ze sobą, póki tego nie dopuścisz do świadomości, będziesz tu właził i latał jak ćma dookoła płomienia aż się poparzysz
    Zegnaj robaczku. Szukaj partnera do dyskusji z tak samo ograniczonymi jak ty.
    Dnia 2024-02-26 o godz. 10:54 ~siateczka napisał(a):
    > Zegnaj robaczku. Szukaj partnera do dyskusji z tak samo ograniczonymi jak ty.

oprzytomniałeś na tyle, żeby dać sobie spokój z włażeniem tutaj? widzisz, normalny, zdrowy na umyśle człowiek jest świadom że ma ograniczenia, w przeciwieństwie do takiego z "kłopotami"(że się tak wyrażę), cienki ten twój wykręt, żeby nie tknąć kwestii twojego "trzymania akcji", w dodatku "latami, żeby "tracić życie", no to czmychaj...
    Czekaj na dywidendę inwestycyjna łachudro, bedziesz miał na dalsze inwestowanie w śmiecia.
    Dnia 2024-02-26 o godz. 11:05 ~siateczka napisał(a):
    > Czekaj na dywidendę inwestycyjna łachudro, bedziesz miał na dalsze inwestowanie w śmiecia.

ależ ty jesteś prosty w obsłudze i do bólu przewidywalny, siateczko(oczywiście "przypadkowo zapomniałeś" zacytować wpis, na który niby "odpowiadasz"), przecież było jasne, że nie odpuścisz, delikatnej prowokacji z "czmychaniem" i wrócisz...to co z twoim "trzymaniem akcji" zamiast handlowania nimi? w dodatku "trzymania latami", żeby "tracić życie"? od kiedy to poważny inwestor właziłby na publiczne forum i ział zwierzęcą nienawiścią do spółki i dyskutantów? ależ ty się podstawiasz, siateczko...
  • Re: Zrozumcie wreszcie, ze na tym gniocie dywidendy to fikcja. Autor: ~dominik [149.156.21.*]
    Ja nigdy nie brałem dywidendy z tego szrota. Zawsze wywalałem przed dniem ustalenia dywidendy. Po odcięciu zamiast powracać do ceny sprzed odcięcia to zawsze pikuje i nigdy nie odrabia kwoty dywidendy. Siateczka ocenił to trafnie.
  • Re: Zrozumcie wreszcie, ze na tym gniocie dywidendy to fikcja. Autor: ~dominik [149.156.21.*]
    Teraz będzie jak zawsze
[x]
STALEXP -0,16% 3,08 2025-11-18 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.