KSG Agro i firma „Genesus Ukraina” zawarły roczny kontrakt na dostawę 3,5 tys. głów świń kanadyjskiej genetyki Genesus. Poinformowała o tym służba prasowa gospodarstwa rolnego.
Gospodarstwa należące do holdingu rolnego KSG Agro rozpoczęły nawożenie upraw ozimych - pszenicy i rzepaku - na powierzchni 3 600 hektarów. Zostało to zgłoszone przez służby prasowe gospodarstwa rolnego.
Gospodarstwa należące do KSG Agro rozpoczęły nawożenie upraw ozimych na powierzchni 3 600 hektarów. Jeśli chodzi o uprawy, proces nawożenia prowadzony jest na następujących obszarach zasiewów:
HommoH .... spółce bankructwo raczej nie grozi, Tobie podejrzewam że też nie.... chciałem sprzedać,, trochę " KSG i kupić Trakcję ale czekałem aż akcje spółek dojdą do parytetu i się nie doczekałem....blisko było ale Trakcja,, odjechała" ....mam, trzymam i wytrzymam... :-) pzdr
dede oby było tak jak piszesz.
Wiesz nic nie jest pewnego.
Załamanie na froncie i ruskie czołgi w dniepropietrowskiej obłasti - to jest możliwe (w listopadzie grudniu 2025 roku)...but not yet!
Jak powiedział ceo nividi, zajmijcie się rolnictwem a nie programowaniem no to ja się zajmuję i inwestuje w świnie i zboże..żadnego bankructwa tu nie będzie. Może być jakiś wałek jak na kernelu ewentualnie ale tez wątpię. Spokojnie czekamy.