A teraz zgodnie z tym co zapowiadali to nie ruszy do puki nie odbiorą wszystkiego za prawie, że free. Jeśli będą mieć gest może komuś wiszącemu na 13 groszach uda się odzyskać to co tu załadował.
Już nie chciałem pisać od ponad 30 groszy, ale był taki punkt zwrotny przy niecałych 15 groszach w którym skończyła się aktywność niejakiego Emeryta_giełdowego, który przy 11 groszach słał posty typu "na takich sesjach kupuje się przyszłość" później był jeszcze ktoś piszący o pannach machajacych do odjezdzajacego pociągu, a później to wszystko runęło i siadło na mieliźnie
Dnia 2024-02-26 o godz. 07:29 ~Ten_z_Efezu napisał(a): > Już nie chciałem pisać od ponad 30 groszy, ale był taki punkt zwrotny przy niecałych 15 groszach w którym skończyła się aktywność niejakiego Emeryta_giełdowego, który przy 11 groszach słał posty typu "na takich sesjach kupuje się przyszłość" później był jeszcze ktoś piszący o pannach machajacych do odjezdzajacego pociągu, a później to wszystko runęło i siadło na mieliźnie
Tu masz rację , ja jakiś czas temu pytałem gdzie jest emeryt_giełdowy, który miał po 10 gr zbierać wszystko , a było koło 2 gr a emeryta nie widać .
Spółki na nc ruszyły po 50 procent, ludzie zaczęli dostrzegać potencjał tej giełdy do zarobku choć pewnie spekulacyjny, więc i na Apis przyjdzie pora i będą musieli do ok 4 groszy podciągnąć czy im sie to podoba czy nie.