jakiś fundusz jest tu dużo udupcony i jak nie dołoży z 10-20 mln kapitału to ciężko będzie o wyjście z tego marazmu co tu jest od miesięcy.
szykujcie się na ostre zrzuty, mogą ostro ubierać.
człowieku, wszyscy widzą jak latasz po tematach i naganiasz. Wyluzuj, tu ludzie stracą kasę przez takich nagonów jak ty. Ile ci brakuje żeby wyjść na zero lepiej się przyznaj.
Dnia 2024-02-25 o godz. 19:20 ~Misio napisał(a): > Nie wiem tylko po co siedzą tu ci.co.pisza że będzie spadać że trup itp skoro nie mają akcji i nie zamierzają ich kupić hahah
Jakbyś bystrzaku nie zauważył to ci podpowiem. Jest to forum ogólnodostępne ( nie tylko dla tych co mają akcje ).
Ja wiem wiem też dla tych którzy martwią się o pieniądze innych do zobaczenia januszki jutro a wy dalej czekajcie na polimexie na 5 zł jahahahba albo na kernelu na 12
Dnia 2024-02-25 o godz. 21:09 ~Misio napisał(a): > Ja wiem wiem też dla tych którzy martwią się o pieniądze innych do zobaczenia januszki jutro a wy dalej czekajcie na polimexie na 5 zł jahahahba albo na kernelu na 12
I jeszcze na dodatek jasnowidz. Wie gdzie ktoś siedzi. Lepiej się naucz gramatyki, bo kaleczysz język polski
Przyznam się, że oddałem pkc. Nie wiem, czy spekulacyjnie podciągną - trudno, wziąłem zysk. Poszperałem przez weekend i ciężko znaleźć ukończoną grę. A jedna, którą znalazłem jest na poziomie gier z przed 10 lat. Umowa z Sony ok - ale co chcą tam sprzedawać? Mimo wszystko powodzenia dla innych.