Hi hi hi -2,7% faktycznie hak. Ostatnio tak nabijaliście się na GRX, CD Projekt i DGA. Wszędzie tam zarobiłem, łącznie ponad 70% a wy w tym czasie straciliście na GRX między 10 a 15% hi hi
To czy wolno, czy nie wolno, to kwestie indywidualne. Równie dobrze mogę powiedzieć, że skoro nie masz akcji Plaza Center i stoisz na peronie to co tutaj robisz? Twoje kawałki, że masz full akcji to taka ściema chłopcze. Zmykaj jutro masz ostatni dzień wolnego i znowu do szkoły hi hi.
A jakiej wiarygodności szukasz na forum? Traktuj forum jako tzw. zapalnik. Niektórzy ludzie na prawdę znajdują ciekawe perły i takich ludzi szukam. Do tego forum to miejsce obserwacji przez dobrego psychologa giełdowego, który znając emocje połaczy z AT, z fundamentami, znajdzie perełki na ileś tam procent. Ale nie szukaj tutaj ekspertów, którzy będą prowadzić cię za rękę przez dżunglę giełdową.
Swietne podsumowanie. Gielda to polaczenie psychologii, techniki, danych i oczywiscie manipulacji. A jak ktos te sznurki potrafi dobrze laczyc to i efekty potrafia milo cieszyc.
Livermore , wilczek z Central Parku był w Kasynach Las Vegas i kiedy tak grał na jednorękim bandycie przyszedł mu do głowy pewien pomysł . W tej grze wygrana występuje w momencie ułożenia się w jednym rzędzie tych samych znaków np owców . Tzn. 3 walcowe trzy takie same znaki , 5 walcowe pięć identycznych znaków . Wilk słyszał opowieści jak gracze znaleźli się na szczycie fali i popłynęli ku północy przy takim zdarzeniu . Powiedz taką rzecz jako specjalista od AT . Dlaczego na giełdzie nigdy nie ma w ciągu jednego dnia trzech lub pięć wideł jednocześnie czyli w tym samym czasie . Na giełdzie jest ponad. 800 spółek ale takiej rzeczy jeszcze nigdy wilczątko nie widziało aby takie światełko wygranych się zapaliło .Pytanie ,czy wiesz dlaczego..? . Na takim pomyśle powstała znakomita zagrywka Łapa niedźwiedzia .
33 rok na polskiej (i nie tylko) giełdzie robi swoje. Nie zawsze było słodko, ale udało się. Zawsze powtarzałem, że giełda i rynki finansowe to nie matematyka. To typowa zabawa dla humanisty-psychologa.