• Plaza Center - krótka AT Autor: livermoregpw [31.182.245.*]
    Warto spojrzeć na wykres w skali jednego roku.

• po HH na poziomie 6,08 kurs runął (dzięki leszczom z R) do poziomu 2,73 zł
    • na spadkach
    • wsparcie każdy widzi
    • ale najbliższego oporu już niekoniecznie
    • nie jest to poziom 3,5 zł a równe 4 zł
    • kolejne opory to 4,5 zł i 6,08 zł
    • spadki i kurs zatrzymały się na istotnej EMA 200
    • A/D na samym dni i zaczyna rosnąć
    • stoch na samym dnie i pojawia się ruch powrotny w górę, sygnał wyrazisty pn wt

Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Plaza Center - krótka AT Autor: ~ZAS [41.221.199.*]
    Cieszy mnie osobiscie ,że zawisnąłeś na haku
  • Re: Plaza Center - krótka AT Autor: livermoregpw [31.182.245.*]
    Hi hi hi -2,7% faktycznie hak. Ostatnio tak nabijaliście się na GRX, CD Projekt i DGA. Wszędzie tam zarobiłem, łącznie ponad 70% a wy w tym czasie straciliście na GRX między 10 a 15% hi hi
  • Re: Plaza Center - krótka AT Autor: ~Lewski [83.24.107.*]
    A tu akurat wolno Ci się wypowiadać. AT to co innego. Ale nie naganiaj ludzi na bardzo niepewny wyrok. Understood ?!
  • Re: Plaza Center - krótka AT Autor: livermoregpw [5.173.208.*]
    To czy wolno, czy nie wolno, to kwestie indywidualne. Równie dobrze mogę powiedzieć, że skoro nie masz akcji Plaza Center i stoisz na peronie to co tutaj robisz? Twoje kawałki, że masz full akcji to taka ściema chłopcze. Zmykaj jutro masz ostatni dzień wolnego i znowu do szkoły hi hi.
    Wciskasz ludziom w usta to czego nie mówili/pisali. Tracisz zupełnie wiarygodność.
  • Re: Plaza Center - krótka AT Autor: livermoregpw [5.173.208.*]
    A jakiej wiarygodności szukasz na forum? Traktuj forum jako tzw. zapalnik. Niektórzy ludzie na prawdę znajdują ciekawe perły i takich ludzi szukam. Do tego forum to miejsce obserwacji przez dobrego psychologa giełdowego, który znając emocje połaczy z AT, z fundamentami, znajdzie perełki na ileś tam procent.
    Ale nie szukaj tutaj ekspertów, którzy będą prowadzić cię za rękę przez dżunglę giełdową.
    Mam wrażenie, że Ty nie z Polski jesteś, bo okropnie nasz język kaleczysz. Trudno zrozumieć o czym piszesz :-)
  • Re: Plaza Center - krótka AT Autor: ~pitB [46.205.204.*]
    Swietne podsumowanie. Gielda to polaczenie psychologii, techniki, danych i oczywiscie manipulacji. A jak ktos te sznurki potrafi dobrze laczyc to i efekty potrafia milo cieszyc.
    Zgoda, Liver to mistrz manipulacji. Ale jeszcze większy mistrz kłamstwa i ściemy. Trzeba bardzo na niego uważać.
  • Re: Plaza Center - krótka AT...2 Autor: ~Rysiek [5.173.174.*]
    Livermore , wilczek z Central Parku był w Kasynach Las Vegas i kiedy tak grał na jednorękim bandycie przyszedł mu do głowy pewien pomysł . W tej grze wygrana występuje w momencie ułożenia się w jednym rzędzie tych samych znaków np owców . Tzn. 3 walcowe trzy takie same znaki , 5 walcowe pięć identycznych znaków . Wilk słyszał opowieści jak gracze znaleźli się na szczycie fali i popłynęli ku północy przy takim zdarzeniu . Powiedz taką rzecz jako specjalista od AT . Dlaczego na giełdzie nigdy nie ma w ciągu jednego dnia trzech lub pięć wideł jednocześnie czyli w tym samym czasie . Na giełdzie jest ponad. 800 spółek ale takiej rzeczy jeszcze nigdy wilczątko nie widziało aby takie światełko wygranych się zapaliło .Pytanie ,czy wiesz dlaczego..? . Na takim pomyśle powstała znakomita zagrywka Łapa niedźwiedzia .
  • Re: Plaza Center - krótka AT...3 Autor: ~Rysiek [5.173.174.*]
    Kto rozwiąże tę zagadkę ?
    33 rok na polskiej (i nie tylko) giełdzie robi swoje. Nie zawsze było słodko, ale udało się. Zawsze powtarzałem, że giełda i rynki finansowe to nie matematyka. To typowa zabawa dla humanisty-psychologa.

• humanista
    • uwielbia czytać, a tutaj dużo czytać trzeba
    • trzeba łączyć fakty
    • psycholog, o tym już pisałem
    • to szok dla lewskiego, ale to jego problem
    A peroniarze z GreenX szaleją. Czas pokaże kto miał rację
[x]
PLAZACNTR 1,46% 2,79 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe