• Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Ricardo [78.8.218.*]
    Sim publikuje podobne ESPI od 4 lat i jeszcze nigdy nic z tego nie wyniknęło. Cel takiego Espi zawsze jest ten sam - zbudowanie złudnego wizerunku że spółka niby coś robi, odpalenie sztucznej podbitki i wypuszczenie stada troli naganiajacych na forum obiecujących 10/20/40/100 zł. Od 4 lat to samo. Wystarczy sobie popatrzeć co się wydarzyło w piątek. Forum martwe, leci lipne Espi i sztuczna podbitka i nagle na forum znalazło się 45 ekspertów od Simfabric spamujacych forum naganiającymi wpisami. Pamiętajcie że absolutnie zawsze po ubraniu dawców kapitału kurs wraca do bazy aż do kolejnej sztucznej podbitki i lipnego Espi. Przypominam - Spółka w liście intencyjnym obiecała 71 gier na lata 2020-2021. Mamy rok 2024 i żadnej gry wyprodukowanej przez Simfabric. Ale za to przez ostatnie 4 lata obiecali już kolejnych 25 gier. Nikt wam nie da tyle ile Simfabric obieca...
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Czarodziej [83.10.203.*]
    Ale podekscytowany jesteś tylko Ty i piotr, dwie miernoty tego forum.
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Luki [91.234.8.*]
    Faktycznie mieli wtopy po wyjściu playway... obiecane gry i boty na steamie, ale od jakiegoś czasu widać że zrobili obrót o 180 stopni. Lepsza komunikacja z inwestorami, dużo umów, wzrost zysków, powino być coraz lepiej
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Piotr [46.15.106.*]
    "Lepsza komunikacja z inwestorami, dużo umów, wzrost zysków, powino być coraz lepiej"

Zarząd nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile, pism urzedowych/wezwań do sądu dostawali tyle, ze zmienili adres na wirtualny. Każda z "umów" SF to kłamstwo (pokaż inna spólkę powolujaca siena klauzule poufnosci). Wzrost zyskow? Ten krzak od poczatkuma ujemny cash flow, caly czas zle rozpozaja przychody i maja wielomilionowe odpisy. Audtor ostatnio jasno dal to do zrozumienia. Zmyślaj dalej.
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~rr [77.222.236.*]
    Jaki interes ma zarząd w podbijaniu kursu, skoro i tak nie sprzedają swoich akcji?
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Mareen [81.30.138.*]
    Pisząc w ten sposób pietrek i rocardo chcę pokazać że to nie ludzie kupują akcje tylko jakieś boty z BDM. W takie żałosne brednie nawet najwieksze leszcze nie uwieżyą Oni już nie wiedza jaka pierdołe napisać żeby przedstawić spółke w złym świetle
    A co do Leszczyńskich to nawet jak kurs był windowany do 100zł to nie sprzedawali. Za to w dołku kilka razy kupowali ;)
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Ricardo [78.8.218.*]
    Mareńku, ja wiem że ty wiesz że ja wiem. I mi to wystarczy. Nie ma znaczenia co napiszesz. Okłamujecie inwestorów już 4 lata więc nie ma znaczenia jaką brednie wymyślasz. Skomentuj tą analizę, podaj choć jedno kłamstwo: https://youtu.be/EjcnZvHbTx0?si=mOMCJu5StyTWUFEn
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Zacytuje_kolege [83.25.164.*]
    Zacytuje kolege z poprzedniego topica na Bankierze odnosnie wynurzen uzytkownika o nicku Mareen

"Mareen, jak zwykle jak cos powie to smierdzi krapem na calym osiedlu przez tydzien."

Mysle ze w punkt :)
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Misio [5.173.75.*]
    Jak dla mnie bez różnicy czy coś z tego będzie czy nie będzie jedno jest pewnie 10 zł w przyszlym tygodniu pewne kto chce zarobić kupi reszta niech się przygląda
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: amk2 [37.47.84.*]
    Piszesz o Simfabric czy obecnie rządzących ? ... w sumie to na jedno wychodzi
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Ricardo [159.205.129.*]
    Myślę że to dobry moment żeby przypomnieć te słowa z pierwszego wątku "Pamiętajcie że absolutnie zawsze po ubraniu dawców kapitału kurs wraca do bazy aż do kolejnej sztucznej podbitki i lipnego Espi"
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    Twoje wypociny nie wpływają w minimalnym stopniu na kurs. Śiedzisz tu kłucisz się z osobami które posiadają akcje a tym czasem nie dochodzi do ciebie że kurs od kwoty 2.60 do 5.70 zrobił 110% wzrostu. Po takim zwroscie korekta musi być i będzie. następny schodek to 7zł.
    Jak było 2.80 to topiero się cieszyłeś z pietrkiem i tomny. Bazgrałes wtedy na potegę swoje teorie spiskowe. jak sam widzisz nie wpłyneło to negatywnie na kurs a wrczęcz przeciwnie 100% wzrostu mówi za siebie.
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Ricardo [159.205.129.*]
    Manduś, dlaczego jednego dnia piszesz ze kurs będzie rósł i rósł a teraz nagle zmieniasz zdanie i piszesz że korekta musi być?
    Różnica między nami jest taka że ty wypisujesz swoje teorie dopiero po tym jak coś się zadziało (wtedy oczywiście każdy jest mądry) a ja piszę o czymś co się jeszcze nie wydarzyło ale co jest pewne jak podatki.
    Ja nie mam wpływu na kurs. Wpływ na kurs ma tutaj spółdzielnia która generuje sztuczne podbitki. Nie mam wpływu do jakiego poziomu ta podbitka się zadzieje ale to jest tutaj robione od 4 lat i od 4 lat kurs zawsze spada przynajmniej do poziomu sprzed sztucznej podbitki.
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Rozsądny [95.108.54.*]
    Microsoft było i wyszło jak wyszło, Steam było i wyszło jak wyszło, Sony jest i wyjdzie jak zawsze... Zaczyna brakować gigantów pod lipne espi :)
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Kpo [31.60.114.*]
    Miała być złotówka i grosze a wyszło jak wyszła .
    Czyli jak zawsze
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Kpo [31.60.114.*]
    Pozdrawiam wszystkich wolontariuszy ochrony cudzego kapitału:)
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    Rozsądny to ten co się chwalił wywaleniem swoim mega pakietem 1682szt po 3.74. Link
    https://www.bankier.pl/forum/temat_dzieki-za-odebranie-ode-mnie-1682-akcji-po-cenie-3-74-ubrani-wystomp,65116325.html

a teraz modli się zeby spadło poniżej jego sprzedazy. Twoje niedoczekanie
  • Re: Dla wszystkich podekscytowanych Autor: ~Rozsądny [95.108.54.*]
    Założymy się, że kurs będzie niżej? :>
[x]
SIMFABRIC 0,44% 1,84 2025-10-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.