Od dawna cena akcji jest zaniżona. Polacy zaczynają gremialnie przerzucać się na kuchnię śródziemnomorską, w tym włoską stosując potrawy z wykorzystaniem dobrego makaronu z firmy Makarony Polskie. Sprzedaż kształtuje spożycie a zysk niska cena produktów na jego wyprodukowanie i wzrastające cena jego sprzedaży i większe przychody.... Wartość godziwą jednej akcji wielu fachowców wylicza przy obecnej koniunkturze na więcej niż 75 zł i zachęca do kupowania akcji spółki MAKARONPL. Takie wieści przynoszą mi znajomi z domów Maklerskich. Czy maklerzy mieli rację dowiemy się w ciągu najbliższych tygodni.
W marcu spółka spożywcza HELIO poda już skonsolidowane ostateczne wyniki za poprzedni rok czyli z wyprzedzeniem do MAKARONPL czyli niedowiarki będą mieć potwierdzenie efektywności funkcjonowania firm spożywczych na rynku w stosunku do rzeczywistych kosztów i przychodów, w tym do zapotrzebowania i konsumpcji, która błyskawicznie się zwiększyła poprzez wzrost dochodów gospodarstw domowych i poziomu życia, w tym zapewnienia komfortu życia i wygodnictwa poprzez zmianę mentalności zakupów i priorytetowa nią bardziej gotowych potraw i zwiększenie w ogóle ilości potraw wysoce przetworzonych, w tym potraw z makaronów.
Dobrze wróży rozwój firmy i wyjście naprzeciw oczekiwaniom światowego rynku, pojawi się klienteli z całego świata:
Bankier.pl
FORUM
PIT 2023 Ulga termomodernizacyjna i "Mój prąd". Jak rozliczyć w PIT?
MAKARONPL
Notowania spółki
2024-02-23 16:48:51 ZMIANA
-1,22% KURS
24,20 zł
RUSZYŁA! - Platforma sprzedażowa Grupy Makarony Polskie~Makaroniarz 2024-02-06 12:13 IP 84.10.216.*
Pięknie rozwija się spółka! Grupa Makarony Polskie poszerza swoje możliwości sprzedażowe o kanał sprzedaży internetowej dla partnerów handlowych.Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Naszych partnerów handlowych od stycznia uruchomiliśmy platformę sprzedażową on-line na której oferowana jest szeroka gama produktów wszystkich marek Grupy Makarony Polskie. Chcielibyśmy, aby oferta Grupy Makarony Polskie była dostępna dla Naszych partnerów handlowych 24 godziny na dobę. Z myślą o wygodzie Naszych klientów uruchomiliśmy nowoczesny i łatwy w obsłudze portal, gdzie umieściliśmy zdjęcia, informacje produktowe oraz niezbędne dane logistyczne, tak aby korzystanie z tej formy zakupów było wygodne i praktyczne.Platforma sprzedażowa oferuje zaawansowaną wyszukiwarkę, pełną ofertę produktową oraz dostęp do historii zamówień i faktur a także wiele innych udogodnień zapewniających sprawne i funkcjonalne korzystanie z serwisu.Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i życzymy udanych zakupów.https://platforma.b2b.makarony.pl/
I oczekiwane zwiększenie przychód i zysków
Moje przepisy na ten makaron z MAKARONPL
https://www.pyszne-zdrowe.pl/artykul/3-pomysly-na-makaron-w-srodziemnomorskim-stylu-227277
Cud miód małpi smalec
Cena makaronu jednak wzrasta, cena mąki hurtowa spada, zysk Makarony PL wzrasta... tylko się cieszyć.. Inwestorzy akcji nie oddają... Można tanio dokupić..
gdzie wzrasta ta cena? pamietam ze miesiac temu w kauflandzie byl po 4 z hakiem ostatnio jak bylem to po 2.99 bodajze. nie wiem moze sie myle albo nie umiem liczyc ale wątpie