• Odkup Autor: ~Rr [109.206.213.*]
    Teraz na pewno Sobolewski pomoże. Już w 2007 pomógł.
  • Re: Odkup-=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA LENIA DANA! HEJ! Autor: ~PRAĆ_bATEM_LENIAdan [90.156.70.*]
    Dnia 2024-02-23 o godz. 18:08 ~Rr napisał(a):=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA  LENIA DANA! HEJ! PRAĆ_bATEM_LENIA danke
    > Teraz na pewno Sobolewski pomoże. Już w 2007 pomógł.

• Re: Odkup-=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA LENIA DANA! HEJ! Autor: ~bATEM_nie_INACZEJ [90.156.70.*]
    Dnia 2024-02-24 o godz. 06:50 ~PRAĆ_bATEM_LENIAdan napisał(a): PRAĆ_bATEM_LENIA danke bATEM_nie_INACZEJ
    > Dnia 2024-02-23 o godz. 18:08 ~Rr napisał(a):=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA  LENIA DANA! HEJ! PRAĆ_bATEM_LENIA danke
    > > Teraz na pewno Sobolewski pomoże. Już w 2007 pomógł.
    >

• Re: Odkup-=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA LENIA DANA! HEJ! Autor: ~bATEM_PRAĆ_LENIA_DA [90.156.70.*]
    Dnia 2024-02-24 o godz. 06:52 ~bATEM_nie_INACZEJ napisał(a): bATEM_PRAĆ_LENIA_DANbATEM_PRAĆ_LENIA_DAN
    > Dnia 2024-02-24 o godz. 06:50 ~PRAĆ_bATEM_LENIAdan napisał(a): PRAĆ_bATEM_LENIA danke bATEM_nie_INACZEJ
    > > Dnia 2024-02-23 o godz. 18:08 ~Rr napisał(a):=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA  LENIA DANA! HEJ! PRAĆ_bATEM_LENIA danke
    > > > Teraz na pewno Sobolewski pomoże. Już w 2007 pomógł.
    > >
    >

• Re: Odkup Autor: ~jerzy11 [145.224.100.*]
    ...........objawił się niejaki Rr, który obwieścił, że "nie bardzo wiem co to Pae.Trochę czytałem posty i rozumiem, że to grupa inwestorów indywidualnych". Gdzie znaleźć ten wzór (ciekawe czy znalazł).
    W innych wątkach pisze " chyba zbliża się termin. Złożyliście, składacie wnioski o odkup akcji".
    I co jakiś czas martwi się a to termin, a to o odkup. Szkoda by było, żeby zaprzepaścił taką wspaniałą okazję.
    Może w spadku otrzymał elektrima i nie wie co z nim zrobić.
    Pomożecie !

• Re: Odkup Autor: ~sedeszbakelitu [176.107.35.*]
    Dnia 2024-02-24 o godz. 16:47 ~jerzy11 napisał(a):
    > ...........objawił się niejaki Rr, który obwieścił, że "nie bardzo wiem co to Pae.Trochę czytałem posty i rozumiem, że to grupa inwestorów indywidualnych". Gdzie znaleźć ten wzór (ciekawe czy znalazł).
    > W innych wątkach pisze " chyba zbliża się termin. Złożyliście, składacie wnioski o odkup akcji".
    > I co jakiś czas martwi się a to termin, a to o odkup. Szkoda by było, żeby zaprzepaścił taką wspaniałą okazję.
    > Może w spadku otrzymał elektrima i nie wie co z nim zrobić.
    > Pomożecie !
    =================================

On wie co sobolewski robił w 2007, a nie wie co to pae....i czemu tu sie dziwić ???

to dowód że istnieją światy i byty alternatywne do tych które znamy....
    wczoraj ruski ambasador w ONZ-cie powiedział ze Polska w 1939 roku napadła na Niemcy i Zwiazek Radziecki !!!!!

A my ciemni tyle lat zyliśmy w nieswiadomości .........

• Re: Odkup Autor: ~Brahma [31.0.27.*]
    Bo ruski ambasador pije w za dużych kieliszkach. Biedaczek nie wie na pewno.
  • Re: zgorzkniały pseudofilozof Autor: ~Rr [109.206.213.*]
    Na Tobie chyba naprawdę ktoś musiał siedzieć i to nie raz. Akcje mam bardzo długo,zakupione jak były notowane i wtedy najpopularniejsze forum było na onecie. Tu niestety tacy jak ty psują nastrój.
  • Re: Odkup Autor: ~Rr [109.206.213.*]
    Czy napisałem coś złego, czy kogoś obraziłem? Zapytałem o wzór i tyle. Sporządziłem pismo i pewnie jutro wyślę. Coś z ciśnieniem u Ciebie nie tak. Może badania?
  • Re: Odkup Autor: ~Luh [37.47.122.*]
    https://www.nowiny.pl/galeria/34674-rybnik-zygmunt-solorz-na-otwarciu-stacji-do-tankowania-wodoru/foto-1426244.html
    Fot. 20-22
    Ci z tymodkupem k..wa, ile im rzucić?
    Żeby nie za dużo , co bym się nie wkopał .... hehe
  • Re: Odkup Autor: ~zainteresowany [46.114.178.*]
    " Sporządziłem pismo i pewnie jutro wyślę. "

Możesz wkleić to pismo?

• Re: Odkup Autor: ~Romo [46.134.64.*]
    No wrzućcie ten wzór na odkup pewnie dużo więcej z nas tego chce
    Nie wysłałem. Nie mogłem nigdzie znaleźć, czy nie wiązało by się z obligatoryjną odsprzedażą.
  • Re: Odkup Autor: ~jerzy11 [145.224.100.*]
    ..................czy już od kogoś odkupili i za jaka cenę, bo czas już minął ?
    Boję się bardzo, żebym nie został z ręką w nocniku !

Niestety dla ciebie chyba już za późno. Jak się obudzisz to będziesz miał głowę w nocniku,więc lepiej śpij.
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.