Dnia 2024-02-23 o godz. 18:08 ~Rr napisał(a):=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA LENIA DANA! HEJ! PRAĆ_bATEM_LENIA danke > Teraz na pewno Sobolewski pomoże. Już w 2007 pomógł.
Dnia 2024-02-24 o godz. 06:50 ~PRAĆ_bATEM_LENIAdan napisał(a): PRAĆ_bATEM_LENIA danke bATEM_nie_INACZEJ > Dnia 2024-02-23 o godz. 18:08 ~Rr napisał(a):=NALEŻY bATEM WYBUDZIĆ NASZEGO DARMOZJADA LENIA DANA! HEJ! PRAĆ_bATEM_LENIA danke > > Teraz na pewno Sobolewski pomoże. Już w 2007 pomógł. >
...........objawił się niejaki Rr, który obwieścił, że "nie bardzo wiem co to Pae.Trochę czytałem posty i rozumiem, że to grupa inwestorów indywidualnych". Gdzie znaleźć ten wzór (ciekawe czy znalazł). W innych wątkach pisze " chyba zbliża się termin. Złożyliście, składacie wnioski o odkup akcji". I co jakiś czas martwi się a to termin, a to o odkup. Szkoda by było, żeby zaprzepaścił taką wspaniałą okazję. Może w spadku otrzymał elektrima i nie wie co z nim zrobić. Pomożecie !
Dnia 2024-02-24 o godz. 16:47 ~jerzy11 napisał(a): > ...........objawił się niejaki Rr, który obwieścił, że "nie bardzo wiem co to Pae.Trochę czytałem posty i rozumiem, że to grupa inwestorów indywidualnych". Gdzie znaleźć ten wzór (ciekawe czy znalazł). > W innych wątkach pisze " chyba zbliża się termin. Złożyliście, składacie wnioski o odkup akcji". > I co jakiś czas martwi się a to termin, a to o odkup. Szkoda by było, żeby zaprzepaścił taką wspaniałą okazję. > Może w spadku otrzymał elektrima i nie wie co z nim zrobić. > Pomożecie ! =================================
On wie co sobolewski robił w 2007, a nie wie co to pae....i czemu tu sie dziwić ???
to dowód że istnieją światy i byty alternatywne do tych które znamy.... wczoraj ruski ambasador w ONZ-cie powiedział ze Polska w 1939 roku napadła na Niemcy i Zwiazek Radziecki !!!!!
A my ciemni tyle lat zyliśmy w nieswiadomości .........
Na Tobie chyba naprawdę ktoś musiał siedzieć i to nie raz. Akcje mam bardzo długo,zakupione jak były notowane i wtedy najpopularniejsze forum było na onecie. Tu niestety tacy jak ty psują nastrój.
Czy napisałem coś złego, czy kogoś obraziłem? Zapytałem o wzór i tyle. Sporządziłem pismo i pewnie jutro wyślę. Coś z ciśnieniem u Ciebie nie tak. Może badania?