To będziesz miał okazję poznać Malinika-Jaminadze-Luja w jeden osobie podobno ma tam widzenie intymne w ten weekend. Weź chusteczki, żeby chłopak mógł otrzeć po wszystkim swoje szpetne oblicze. Cały dzień siedzi sam przy komputerze i wymyśla jakieś wypociny. Matka zawiesza mu kotleta na szyję, żeby chociaż pies chciał z nim posiedzieć.
Nie ma problemu, stać mnie, a szampon się zawsze przyda. Nie tobie, tu już jesteś łysy, bo pan ci wyrwał własny jak klęczałeś przed nim. Jak mam akcje, ale ty siedzisz tu, bo pan ci karze. Jesteś czyimś sługusem, ale jest jeden plus już niżej niż teraz upaść nie możesz. Szanuj pracę trollu.
Jestem niewierzący, a mimo to jak ludzie mieszają religie, czy kościół w swoje nikczemne i podłe uczynki jakoś mnie odrzuca. Choć w twoim przypadku mnie to dziwi. Masz cały weekend dla siebie. Do roboty trollu.
W ciągu ostatnich dwóch tygodni kupowałem akcje. Średnią 0,30, co mnie w tej sytuacji interesuje kurs rok do roku. Jak będę trzymał akcje rok, a nie wykluczam takiego scenariusza przy tej średniej, to ci za rok napiszę. Przecież tu będziesz. Czekaj cierpliwie, a zostaniesz wynagrodzony. Jak już tak usilnie cię to interesuje to wejdź np. na stooq i sobie sprawdź sam, tyle chyba potrafisz. Miłego weekendu. Narka
Dnia 2024-02-23 o godz. 19:57 ~chudy napisał(a): > W ciągu ostatnich dwóch tygodni kupowałem akcje. Średnią 0,30, co mnie w tej sytuacji interesuje kurs rok do roku. Jak będę trzymał akcje rok, a nie wykluczam takiego scenariusza przy tej średniej, to ci za rok napiszę. Przecież tu będziesz. Czekaj cierpliwie, a zostaniesz wynagrodzony. Jak już tak usilnie cię to interesuje to wejdź np. na stooq i sobie sprawdź sam, tyle chyba potrafisz. Miłego weekendu. Narka
Zabrzmiało jak "przekładanie wajchy", które tu oznajmiał z zapowiedzią Frog :) Gdzie jest obecnie z swoim kwitem wierny hubrawemu papierkowi Frog? Przyznał się w którymś wpisie ( ha ha ha ha )
To zobaczymy inwestorze ile straty/zysku będziesz miał za rok na tej spółce której prezesi kłamią jawnie na webinarach żeby Cypr mógł sprzedawać na górce...