Mi też dorosłych wrzucili po 2,22, ale się nie martwię bo to rachunek ikze, więc mam jeszcze 30 lat do emerytury, więc zarobię wcześniej czy później choć liczę i obstawiam wcześniej, 2 lata temu jak wybuchła wojna wszystko leciało na pysk a protektor wybił, czekam na kolejne porządne wybicie
Mówiłem że jest taka obawa na korekte jak rok temu. Choć myślałem 3 podejdzie trochę wyżej. Czyli co spadamy dalej ? I w lutym 2025 poziom 1.45 ? Niżej?
Wiem ze swojego źródła że po 4kwartałach PRT ma 25% wiecej niż rok temu. ale trzeba sie zamrozić na miesiąc. Warto jednak bo za niedługo wpadnie info o zmienie ceny docelowej.
Wg mojej skali do każdego kw doszło 10 mln sprzedaży, zobaczymy co nieudacznicy wykręca za wynik, czas wyjaśnić na WZ jak robi się interesyajac sprzedaz 90 mln i brak zysków, a w RN 6 matołów i każdy czeka na kasę? To się musi zmienić, bo takie zarządzanie do niczego nie prowadzi. A teraz jest jedyną szansą by jakąś kasę ogarniać, wszędzie wojna a oni kontraktów nie potrafią ogarniać?
Dokładnie 10mln z groszkiem przychody podskoczyły. Niewiem jeszcze jak bylo za styczeń 24 ale 4kw to była strzał na plus dla spółki. Mam jeszcze info co do 2 polskiej spółki ale tam wzrosty do miesiąca nie będą takie jak tu. Mam w portfelu 110k akcji i czekam cierpliwie na 4 zl