• znow złatwilem gotowke Autor: wszawyludwis [5.172.255.*]
    i kupuje a wam nic do tego i tak mnie nie przekonacie ze nie nalezy kupowac poki jest tanio i jedno jeszcze ime bedze taniej to wiencej sekupie a wy morzecie tylko pozazdroscic rze se kupuje
  • Re: znow złatwilem gotowke Autor: ~wawa [62.122.117.*]
    ciekawy jestem co koledzy z Płocka ustalili rezerwy są.........
  • Re: znow złatwilem gotowke Autor: ~Waldek [31.0.63.*]
    No dziś walne ale też kupuje jeszcze w poniedziałek
  • Re: znow złatwilem gotowke Autor: wszawyludwis [5.172.255.*]
    kupuje i to wam napisze drobnymi zleceniami aby grubasy sie nie zorientowaly ze im odbieram codzinnie akcje a im pozostaja tylko marne zlotowki z ktorymi nie beda nic mobli zrobic bo zarabia sie tylko na akcjach na nie na posiadaniu tego ceo nie zarabia i tylko lezy i codziennie traci na wartosci
  • Re: znow złatwilem gotowke Autor: ~Baca [83.28.230.*]
    Dnia 2024-02-23 o godz. 15:07 wszawyludwis napisał(a):
    > i kupuje a wam nic do tego i tak mnie nie przekonacie ze nie nalezy kupowac poki jest tanio i jedno jeszcze ime bedze taniej to wiencej sekupie a wy morzecie tylko pozazdroscic rze se kupuje

Se , to sobie kup słownik języka polskiego .... nawet na niego Cię nie stać , a co dopiero na zakup akcji gołodupcu , trolu forumowy !!!!
  • Re: znow se Autor: wszawyludwis [5.172.255.*]
    kupilam a najgorsze jest to że nie długo braknie akcji do kupna i co wtedy sie stanie jak nie będę mogła sobie nić już kupić a po co trzymać pieniadze które tracą na wartości codziennie wiadomo z małej ceny może być tylko tak wielka można powiedzieć nie ograniczona
[x]
ATLANTIS 0,00% 1,41 2026-05-15 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.