Większość z 600 MILIARDÓW złotych dostaną przedsiębiorcy inwestujący w zieloną energię. Pieniędzmi będzie dysponował BGK.
A wy sprzedajecie Brasa który uczestniczy obecnie w kilku projektach po 0,20 groszy ? Bo co ? Bo jeden z drugim analfabeta na forum was wystraszył ?
Drogi Janku, tak miło mi się robi jak napiszesz. Cenię sobie Twoje rzeczowe argumenty i wyszukane słownictwo.Uważam jednakże, że sprzedawanie teraz nie ma sensu. Kilka lat czekania na projekt który wreszcie nabiera kształtów. Dwa lata zawieszenia. Zmienił się w tym czasie akcjonariat i zmienił się klimat polityczny dla tego typu inwestycji. Ja trzymam do końca. 20 groszy to cena dla wystraszonych i niecierpliwych. Pogodzony ze stratą byłem podczas zawieszenia, skoro odwiesili to znaczy że w spółce pokładają plany i nadzieje.
Na razie to pies z kulawą nogą się tym nie interesuje.
Liczyłam że po odwieszeniu pojadą jakieś komunikaty ze spółki a tu cisza.
Ciekawe czy w ogóle wystąpili o jakieś srodki
Nie potraficie nawet zajrzeć do wykresu i powiedzieć kiedy były wybicia tylko biadolicie Myślał indyk o niedzieli a w sobotę... Czy kiedykolwiek było wybicie na tej spółce na 2fiksach ? OMG elita myślicieli
Po co tyle agresji?
Sam jestem umoczony w tej spółce po 55 groszy.
Nie sądzę żeby zjechał kurs niżej niż 18-19 groszy.
Nie wiem o jakich projektach mówicie, poza dwoma projektami w tym tej dużej farmy nie ma innych. Nie sprzedałem i nie sprzedam nawet jak jestem 60 procent na minusie, bo wierzę że ta duża farma zostanie zbudowana.
Problemy dla nas posiadaczy się zaczną jak ten temat nie wypali. Wówczas te siateczki, makarony i inne jednostki będą się cieszyć.
Liczmy i trzymajmy kciuki że nasze będzie na wierzchu i to my za rok może dwa będziemy pić szampana.
Jednak musimy powiedzieć prawdzie w oczy, przez ostatnie dwa lata w zawieszeniu nic się nie działo. Czy teraz będzie? Miejmy taką nadzieję.