czytam i nie wierzę ... jest rzeczywiście źle z CPR (jeśli wierzyć tym wszystkim wpisom specjalistów i wszystko wiedzacych) ale dziś mam dobry dzień wszystkim zniechęconym proponuje odkupienie akcji za 1zł (bo w tym kierunku idzie z tego co tu szanowni koledzy piszą) po co macie się męczyć, a ja będę miał dobry uczynek, albo i uczynki umówmy sie na pakietówki i będę odbierał "workami" może stracę, a moze nie ... jest ryzyko jest zabawa ... co Wy na to? jeśli ktoś jest chętny proszę o zgłoszenia i poważnie odkupię za 1zł nawet duże pakiety
Te ćwoki nie umowią się na żadną pakietówkę oni potrafią tylko tu skamleć.
Niestety trzeba kupować po troszkę, ale to nic dzisiaj znów zapraszam was do sprzedaży !!
Wolf na OLX nie kumają co to GPW, dlatego tu zamieściłem. Dlaczego uważasz, że sie nie nabiorą ... przecież piszą, że spadnie na 1 zł ... chce pomóc tym zniecierpliwionym i małej wiary Po coż maja się męczyć ... a 1 zł tuż, tuż - czytałeś przecież A jeszcze moze sieokazać, że po wynikach bedzie 50gr.
Kto chce zapraszam na odbieranie pakietów, dziś promocja, każdą ilość - mam dobry dzień i pomogę
Ci co piszą, że spadnie na 1zł już dawno się pozbyli akcji. A ci co trzymają żyją nadzieją, że trend się odwróci i ci nie sprzedadzą nic. A ponieważ na OLX nie wiedzą co to GPW to może ktoś się nabierze na twoją ofertę.
Dnia 2024-02-23 o godz. 09:19 ~Qbq napisał(a): > Nie tak miało być ... przecieżwszyscy pisali że będzie spadało > Dlaczego dziś rośnie? > Kurde .. zdecydujcie sie, czy rośnie czy spada ... ?
no nareszcie spada jak napisaliście ;) Parkietto sprzedaż mi coś w pakiecie za 1 zł, taki chłam, kupie dziś - zbieram złom i stare nikomu niepotrzebne akcje CPR masz kilka tysiecy akcji zapewne, po co będziesz trzymał gniota ... tym bardziej że jak sam piszesz i widzisz źle sie dzieje w CPR. Wywalaj od razu, a ja przejmę, co?
A Binu i Parkietto i ich koledzy napisali że zjedzie do 1zł Widzą co sie dzieje w spółce, mądre chopaki to trzeba ich słuchać Ja kupie, żeby im i inym zdjać problem z głowy. Ile kto ma, umawiamy się na transakcje pakietową i każdy ma co chciał, więc kto chętny?
Parkiet jest już prawie południu zaczynasz już sypać ??
Może te obiecane akcje Szymańskiego niedopuszone do obrotu na giełdzie będziesz w końcu sprzedawać ?? Haha
No dalej dawać akcje frajerzy !!!
Dnia 2024-02-23 o godz. 15:25 ~Qbq napisał(a): > pomyliło ci się coś, zasłabłeś w ubikacji? > nie pomogę ... nawet zdalnie > musisz sobie sam dać radę (jak w przedszkolu) > a jeśli nie to bywaj ...
Wystawił po to żeby straszyć niwedowiarków. Resztę robicie wy Przecież to proste - przedszkolaki to wiedzą - ty nie wiedziałeś?
Zauważyłeś juz, że to wielkie straszące zlecenie już znikło ... mozę to wasza ferajna takie gierki urządza ... no pewnie, że tak ;) baliście się że wam zgarną akcje???
Jest źle macie racje ;) A będzie jeszcze gorzej czy jeszcze lepiej, pytam bo nie wiem, napiosz proszę ....