• Prosta arytmetyka Autor: ~SL [5.173.119.*]
    100% od 75 to kurs 1,5 a 100% od 1,5 to kurs 3,0 czyli to jest 300% od 75 groni. Tak działa wzrost geometryczny. Myśleć zanim wsiądziecie na Polmana po 3,0 i będziecie czekać na swoje 100%
  • Re: Prosta arytmetyka Autor: ~Kosmos [83.8.248.*]
    Czyli brać kwita nie pękać.
  • Re: Prosta arytmetyka Autor: ~Golas [87.207.71.*]
    A ja poproszę do koszyczka po 0,71 gr
  • Re: Prosta arytmetyka Autor: ~Polmaniak [95.160.159.*]
    Ludzie trochę cierpliwości. Jeżeli wzrost ma być trwały to nie może z dnia na dzień skakać o 20-30%. Jesteśmy na dobrej drodze, tj. trwałego trendu wzrostowego. Wprawdzie nie wszystkim się to podoba - widać po próbach blokowania, ale nikt tego już zawróci. Sam mam spory pakiet i poniżej 2 zł nic nie sprzedam. Jeżeli wszyscy tak postąpią to jesteśmy zarobieni.
  • Re: Prosta arytmetyka Autor: ~Golas [87.207.71.*]
    Będzie dobrze akcje wyczyszczone nikt już nie chce oddawać
  • Re: Prosta arytmetyka Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    Czyzby z nową strona Polman szykuje rozszezenie działalnosci na sektor spozywczy .
    Kazdy chyba widział juz zboze na torach i podejzewam ze spółka posiada sprzet niezbedny do jego zebrania jak i odsegregowania.
    Wychodzi na to niezaleznie od okolicznosci ktos musi to uprzątnąc a spółka jako jedna z nielicznych na gpw posiada instrumenty.
    Tak jak wczesniej pisałem pierwsza wyzsza temperatura i sypanie zboza poza składami i przeładunkami bedzie nagminne .
    J firmy musza to zboze wypier..... z kontenerów aby mogły podejmowac inne zaadunki proste czy zbyt skąplikowane.
[x]
POLMAN 0,00% 0,41 2025-10-03 15:00:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.