:):)jak dużo ludzi pisało o ssi to mówiliście że to lipna spółka i że naganiają!!!
a teraz już mało kto pisze o tej spółce i jakoś to się nie przekłada na wartość akcji!!!!!
koniecznie chcesz wywołać dyskusję, tylko że cholercia nikt nie chce gadać :]
daj spokój, ciągle o tym infie piszesz, jak patrzę na link, podjaram się, wchodzę, a tu dupa....same marzenia snujesz....napisz wreszcie coś konkretnego
jedyne co widać, to ładnie można podbierać akcje i ktoś może to robi, bo 22-24 wahania cały czas
i wg mnie takie wahanie jeszcze bedzie przez dlugi czas
nie widac hura optymizmu, obroty nie zachwycaja i caly czas kisi sie w przeziale 22-24gr
ssi wg mnie na dluga mete
informacja o tym ze zostal wybrany animator dla spolki jest moim zdaniem zla wiadomoscia
dlatego uwazam ze... klapa i brak perspektyw
jesli nie znalezliscie tej informacji, to dajcie znac, poszukam i podam szczegoly
Kolego nie wybrany, a zmieniony - to zasadnicza różnica. Bardzo chętnie też przeczytam dlaczego to jest zła wiadomość. Nie rozumiem dlaczego na siłę wszyscy szukają złych informacji. Na Investor's Day ludzie z SSI mówili, że idzie im lepiej niż w tamtym roku.
Ja jestem zapakowany po uszy w SSI w cenie 0.23. Zapora jest ustawiona na 0.22 groszy.... czyli ponizej nie spadnie gdyz widzac ze ktos ma wyrazny motyw aby nie dopusicic do zalamania.
Dobrych informacji nie będzie poza nowymi kontraktami - ale z tych informacji 30 groszy sie nie zrobi....
Jednym slowem zamrazarka a kurs tak czy inaczej skoczy do 40 groszy w tym roku wczesniej czy pozniej gdyz spolka jest absolutnie niedowartosciowana przy pozimie zysku jaki realizuje.
Problemem bedzie jezeli bedzie jakas nowa emisja o ktorej niewiemy - wtedy zobaczymy 15 groszy
informacja z 31 o3 2009
beskidzki dom maklerski animatorem rynku dla ssi:
http://newconnect.pl/index.php?page=informacje&ph_main_content_start=show&cmn_id=2596
Ta informacja była znana już dawno, jak sądzicie czy wybicie do 0,28 zł nastąpi w najbiższych dniach, czy też zejdziemy do 0,20 zł. Ma ktoś ciekawe przemyślenia?