• OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~nieogar [82.160.25.*]
    :):)jak dużo ludzi pisało o ssi to mówiliście że to lipna spółka i że naganiają!!!
    a teraz już mało kto pisze o tej spółce i jakoś to się nie przekłada na wartość akcji!!!!!
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~izz [172.16.99.*]
    koniecznie chcesz wywołać dyskusję, tylko że cholercia nikt nie chce gadać :]
    daj spokój, ciągle o tym infie piszesz, jak patrzę na link, podjaram się, wchodzę, a tu dupa....same marzenia snujesz....napisz wreszcie coś konkretnego
    jedyne co widać, to ładnie można podbierać akcje i ktoś może to robi, bo 22-24 wahania cały czas
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~sss [58.7.253.*]
    i wg mnie takie wahanie jeszcze bedzie przez dlugi czas
    nie widac hura optymizmu, obroty nie zachwycaja i caly czas kisi sie w przeziale 22-24gr
    ssi wg mnie na dluga mete
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~jag [77.46.30.*]
    lipa to ssi ;dragowski to dopiero idzie a tu kaszanka bez sensu zadnych wzrostow kicha po prostu i juz
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    informacja o tym ze zostal wybrany animator dla spolki jest moim zdaniem zla wiadomoscia
    dlatego uwazam ze... klapa i brak perspektyw
    jesli nie znalezliscie tej informacji, to dajcie znac, poszukam i podam szczegoly
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~pyt? [89.174.106.*]
    proszę podaj i uzasadnij dlaczego to zła informacja?
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~Roberto [78.88.204.*]
    Kolego nie wybrany, a zmieniony - to zasadnicza różnica. Bardzo chętnie też przeczytam dlaczego to jest zła wiadomość. Nie rozumiem dlaczego na siłę wszyscy szukają złych informacji. Na Investor's Day ludzie z SSI mówili, że idzie im lepiej niż w tamtym roku.
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~qwerty [203.161.82.*]
    ktos dzisiaj ladnie po 22 zebral
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~ms [217.74.68.*]
    Ja jestem zapakowany po uszy w SSI w cenie 0.23. Zapora jest ustawiona na 0.22 groszy.... czyli ponizej nie spadnie gdyz widzac ze ktos ma wyrazny motyw aby nie dopusicic do zalamania.

Dobrych informacji nie będzie poza nowymi kontraktami - ale z tych informacji 30 groszy sie nie zrobi....

Jednym slowem zamrazarka a kurs tak czy inaczej skoczy do 40 groszy w tym roku wczesniej czy pozniej gdyz spolka jest absolutnie niedowartosciowana przy pozimie zysku jaki realizuje.

Problemem bedzie jezeli bedzie jakas nowa emisja o ktorej niewiemy - wtedy zobaczymy 15 groszy

• Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    informacja z 31 o3 2009
    beskidzki dom maklerski animatorem rynku dla ssi:
    http://newconnect.pl/index.php?page=informacje&ph_main_content_start=show&cmn_id=2596
  • Re: OSTATNI DZIEŃ PROMOCJI Autor: ~posiadacz akcji [89.161.16.*]
    Ta informacja była znana już dawno, jak sądzicie czy wybicie do 0,28 zł nastąpi w najbiższych dniach, czy też zejdziemy do 0,20 zł. Ma ktoś ciekawe przemyślenia?
[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.