Witam. Mam takie małe pytanie. Mam do przeznaczenia pare tysięcy złotych ( 3000-5000) i chciałebym w przeciągu 1- 1,5 roku podwoić bądź potroić (lub jak sie uda to nawet wiekszy zysk) te pieniązki.
Chciałbym poznac Wasze opinie jakie akcje warto kupić?!
Np. Vistula? Elzab? Wielton? Zremb? JWConst. Lub jakies inne.
CCC albo masz problemy z interpretacja, albo daj sobie spokój z internetem. A Ty Filutek...hmmmm.... naprawdę szkoda mi CIebie i przepraszam Ciebie za to że niestety musisz funkcjonować w naszym otoczeniu, a jak widac sprawia Ci to ból i trudności. Ale niestety tacy ludzie tez musza żyć aby była równowaga w przyrodzie.
CCC albo masz problemy z interpretacja, albo daj sobie spokój z internetem. A Ty Filutek, bądz Fiutek nie wiem jak Ty sie tam dokładnie wabisz i nie interesuje mnie to...hmmmm.... naprawdę szkoda mi CIebie i przepraszam Ciebie za to że niestety musisz funkcjonować w naszym otoczeniu, a jak widac sprawia Ci to ból i trudności. Ale niestety tacy ludzie tez musza żyć aby była równowaga w przyrodzie.
nie pchaj się na giełdę skoro nie potrafisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy równie dobrze możesz stracic taką kwotę. nie wiem czy ktoś poinformował cię ale opbecnei na giełzie raczej traci się niż zarabia.
chciałbym tylko zaoszczędzić ci płaczu na forum że coś kupiłes a to spada i spada.
amertilis , powtarzasz to pytanie na każdym wątku . Nie dziw teści odpowiedzi . Taka kwota to jest fajna do pogrania . Jeżeli chcesz zainwestować na rok lub dłużej , to wybierz sobie jakąś spółkę z WIG20 kup i wyłącz na rok komputer...Nawet nie sprawdzaj a będziesz zdrowszy...