• Nowa gra od Forka Autor: ~Stefan [185.237.28.*]
    pod tytułem "Guano el Brilantine".
    Dla posiadaczy akcji gratis wersja pudełkowa.
    Nie otwierać w miejscach publicznych.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.74.31.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nowa gra od Forka Autor: ~Fox [188.146.10.*]
    Ty już masz odznakę męczennika dekady. I marudera wszechczasów.
  • Re: Nowa gra od Forka Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    Dziękuję, noszę ją z dumą ;) I oczywiście wyszło na moje. Ale prawda was musi boleć, że zgłaszacie post ;) Ale luz jeszcze nie raz będzie okazja wam wypomnieć te wszystkie przytyki w moją stronę. Ciekawe jak długo będziecie się zastanawiać czemu to nie rośnie xD
  • Re: Nowa gra od Forka Autor: ~Fox [188.146.237.*]
    Jeżeli coś kogoś boli to tylko ciebie. Mnożysz się tutaj na potęgę próbując coś komuś udowadniać. Tylko kogo to interesuje? Ja napisałem pierwszy raz od kilku mc tylko przez to że pisałeś o mnie.
    Forek da zarobić z czasem. Ilość akcji się zgadza. A nowy kapitał już od kilku mc koncentruje gdzie indziej. Dlatego tutaj mało zaglądam.
  • Re: Nowa gra od Forka Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    No cóż byłem wyzywany i obrażany przy 7,6,5,4 zł, więc mam teraz zamiaru udawać, że nie miałem racji. Ale z jednym się zgodzę forek da zarobić tak z 10-20% tym, którzy kupią poniżej 3, a w zasadzie bliżej 2.
  • Re: Nowa gra od Forka Autor: ~ha [79.185.7.*]
    misiaczku muj drogi ,co do brylantynki ,zdania nie zmieniam od shortów ,mój wpis na megapixel jest jak najbardziej aktualny , kiedyś TYLKO JA pisałem że to jest CELOWE i USTAWIONE teraz już inni to zrozumieli ,co nie zmienia mojego postrzegania forka i tego że w miarę możliwości dobieram i czekam /mój fundusz emerytalny/ ruszy kpo ,ruszy parkiet ,wiecznie niszczyć kursu nawet UKŁAD nie może , raport roczny wykaże kolejny rok zysk
[x]
FOREVEREN -1,01% 2,94 2025-09-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.