• Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Dobry czas na uśrednienie akcji, o dziwo średnia arytmetyczna zawieranych transakcji cały czas rośnie nawet w tych minusowych sesjach. Każdy woli , żeby cały czas szło w górę, ale korekta nie jest zła, sprzedają akcje ci co i tak by przeszkadzali we wzroście, sprzedając za nisko.
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~Andy72 [78.9.176.*]
    Taka mała podpowiedź bardzo podobna spółka w płynności w zachowaniu kursu w ff jest Tamex nikt tego nie chciał kupować w okolicach 60gr dziś przebił 4zl byłem na tej spółce do puki mnie nie zgubili zachowałem się tylko w jednej sytuacji jak frajer i nowicjusz i mnie ogolocili z akcji tu tego błędu nie popełnię
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~kolo [5.184.95.*]
    Masz rację uśredniaj...już się zaczyna a dopiero miało być 5/10/15...
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~inwestor [212.160.253.*]
    dosypali/dosypują taniego papieru bo po kursie nie szedł w takiej ilości jak chcieli, potrzebują kasy na rozwój i tyle.
    dwie , trzy sesje i kurs wróci tam gdzie trzeba, nie bój. A jak nie wierzysz w spółkę, to spyl akcje i tyle, nie szkoda ci nerwów ?
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~kolo [5.184.95.*]
    bzdury....Chłopie kilku was tu siedzi i macie swoją grupę pocieszenia....:)
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~inwestor [212.160.253.*]
    ja akurat pocieszenia nie potrzebuję, kupiłem w okolicach 80 groszy, Czy to Ci się podoba, czy nie, firma systematycznie idzie w górę, korekty są na coraz wyższych poziomach, po których następuje odbicie. Od listopada rośnie 50 groszy miesięcznie, średnia arytmetyczna z sesji na sesję wyższa. Wskaźniki "mocne kupuj" , nie wiem, bo nie jestem wróżką do jakich poziomów dojdzie, ale jeśli będzie się rozwijać, a się rozwija , to z pewnością akcje będą coś warte.
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~Ewa [37.47.239.*]
    To ile kupiłeś ? Bo ja kilkanaście tysi pomiedzy 0,84 a 0,9.. Sprzedałam część za 1,6. . A i tak mi zostało 63 t za średnią 1,24.
    I co kolego radzisz?
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Sprzedać połowę, wtedy pozostałe akcje będą niejako za darmo, nie przejmować się kursem aktualnym, poczekać z rok,dwa, stracić już nie stracisz, a jak hipotetycznie kurs urośnie ponad 10 zł to nawet połowa akcji przyniesie niezły dochód. Moim zdaniem to nie jest aktualnie spółka, żeby trzymać w niej 63 tys akcji..czy tyle kapitału, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem.No chyba, że ten kapitał to dla Ciebie bez znaczenia jest, to wtedy trzymaj, może , ale nie musi być z tego spółka z kursem w okolicach 100 zł. Jeśli tylko jej produkty będą się sprzedawać na odpowiednim poziomie
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~Andy72 [185.56.247.*]
    Cześć Ewa nie ma dobrej rady jam mam 100 Y inwestor pisze ze nie ma sensu tyle trzymać ok zobaczymy doradza Ci sprzedać połowę jest to jakieś rozwiązanie ale raczej poczekałbym na okolice 5 zł tu mam jakąś małą strategie ale muszę ją sobie dobrze przemyśleć natomiast mogę powiedzieć co zrobię na L co 10gr wzrostu będę sprzedawał 100 nie wiem czy dojdzie do 1zl ale tak postanowiłem ale wracając do Y wiem że obecne ff nie jest prawdziwe tzn matematycznie jest oki ale akcje są poparkowane jak i ile tego nie wiem po drugie ta spółka należy do mało płynnych jestem od 5 lat i wiem jak dokładnie ta spółka chodzi ostatnio będą i muszą być informację i to dobre i jak będą podane to tego może nic nie zatrzymać. Spółka nas nie rozpieszcza informacjami mam pytanie czy uważasz że fundusz z którym współpracują nie ma akcji?
  • Re: Dziś było minimum, jutro odbicie. Autor: ~Andy72 [46.134.113.*]
    Koło co ty pierdzielisz jaka grupa pocieszenia każdy gra na swój rachunek w miarę swoich możliwości nigdy tego nie pisałem bo co to kogo obchodzi ale teraz ci napisze na Y jestem 90dych do przodu i wynik jest Tylko taki ze pierwszy pakiet jest z okolic 3.5-4
    Szczypie Cię
[x]
YOSHI -0,81% 2,46 2025-09-23 16:05:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.