hehe, widze że dużo tego wziąłeś :D ja troche na ostatnich 2 sesjach i chyba poczekam niżej, chociaż papier może nagle wystrzelić. c/wk, c/zo bardzo atrakcyjne, niedowartościowanie na tle branży i szerokiego rynku wysokie. oby utrzymali wyniki
gdzie ma utrzymac wyniki skoro purgał i jego kolesie bedą doic co miesiąc na całego. Przewodniczący RN 45 TYS WICE 35 O PREZESIE WICE I INNYCH NIE WSPOMNE
za kilka miesiecy to bedzie jedna z najbardziej zyskownych spółek na giełdzie to trzeba brac 35 gr to smiech !!!! niebawem po 1 zł nie kupisz - nie masz ważnych informacji jakie niektórzy juz znają
własnie swoje 40 tys sprzedałem i nie chce juz tego miodu - to prawda ze c/wk 0,13 i co z tego co myslisz ze to bedzie rosło no moze do 0,36 i później niech ich piekło pochłonie z tymi akcjami
widze, ze zarzad erg wynajal klakierow....
kiepsko - lepiej jak erg bylby pokazywany na tvnbiznes na pasku notowan, ale to pewnie przekracza budzet tej firmy, stad namowiono portierow z erg na pisanie bzdur
jakby niektórzy mieli ważne informacje to widać byłoby to po obrotach. jakim cudem będzie to tak zyskowna spółka? już niebawem ściemniaczu nie sprzedaż tego za 30 groszy
tez racja, ja miałem ta spółke kilka lat i kurs tylko spadał straciłem na niej ogromne pieniadze bo kupowałem powyzej 1,6 pln wiem ze zarzad i spółka to syf z pod ciemnej gwiazdy ale spekuła wyniesie ja w orbite i mozna bylo sie wstrzymac. Zycze wszystkim posiadaczom MIT powodzenia jak najwięcej zysków.