Coś mi się wydaje ,że korekta dobiega końca . Mają co robić, kasa w realizacje umów częściowo już zainwestowana. Więc czekamy na dobre zyski w tym kwartale.
Zarząd Spółki Sevenet S.A. _Emitent_, z siedzibą w Gdańsku, przekazuje do publicznej wiadomości, że powziął informację o podpisaniu trójstronnie umowy ramowej na sprzedaż produktów i usług w obszarze technologii sieciowej. Umowa została jednocześnie zawarta z drugim Oferentem, którym jest Konsorcjum trzech firm. Klientem końcowym jest firma z branży energetycznej. Umowa została zawarta na okres 36 miesięcy od dnia jej zawarcia lub do wyczerpania kwoty (20 000 000 zł) Umowy Ramowej w zależności od tego, które zdarzenie wystąpi wcześniej. Powodem podania informacji do wiadomości publicznej, jest fakt, iż w ocenie Zarządu umowa ma istotny wpływ na rozwój oraz działalność Spółki, a także będzie miała istotny wpływ na przychody finansowe Emitenta.
A teraz przerwane dostawy sprzętu, opóźnienia.... I gigantyczne kary umowne...!!!
Atende ma mały poślizg i już PŁACI !!!!
Ukazać chcę Wa. Drugą stronę Medalu ....!
To są fakty A z faktami się nie Dyskutuje
Dnia 2024-02-29 o godz. 21:22 ~Yoda napisał(a): > A teraz przerwane dostawy sprzętu, opóźnienia.... I gigantyczne kary umowne...!!! > > Atende ma mały poślizg i już PŁACI !!!! > > Ukazać chcę Wa. Drugą stronę Medalu ....! > > To są fakty A z faktami się nie Dyskutuje
To podaj miszczu FAKTY dotyczące gigantycznych kar umownych, które w dotychczasowej historii zapłacił Sevenet i będziemy kwita.