Na INM to ty i twoje brednie jesteś wrzodem. Nie dziwię się, że prezes i jego bydgoscy kolesie cie wykorzystali. Jak to mówią okazja czyni...
Oj nie masz ty szczęścia, nie masz haha
Dnia 2024-02-22 o godz. 17:00 ~odp napisał(a): > Na INM to ty i twoje brednie jesteś wrzodem. Nie dziwię się, że prezes i jego bydgoscy kolesie cie wykorzystali. Jak to mówią okazja czyni... > > Oj nie masz ty szczęścia, nie masz haha
Co ty łbie masz z tym INV mi ostatnio też żeś wmawiał że jestem akcjonim czy też staryznajomek ty weź sobie zbadaj łeb serio.
Ty głąbie, marzyciel, już się mylisz w swoich nickach,hsha.Mam w dpie co ty masz, nawozie giełdowy. Grunt, że jesteś i dziwmęki tobie zarabiam. Jesteś jak dobry gnojownik na mojej glebie, haha.
Dnia 2024-02-22 o godz. 18:20 ~odp napisał(a): > Ty głąbie, marzyciel, już się mylisz w swoich nickach,hsha.Mam w dpie co ty masz, nawozie giełdowy. Grunt, że jesteś i dziwmęki tobie zarabiam. Jesteś jak dobry gnojownik na mojej glebie, haha.
Kuku na muniu a wytłumacz nam wszystkim tutaj jak ty tutaj zarabiasz jak kupiłeś za 6 zł od tego czasu nigdy nie było powyżej 6 zł a teraz spadło do 90 groszy. I przez cały ten czas trzymałeś i naganiałeś. Opowiedz to też ordynatorowi to cię przeniosą na salę z Napoleonem.