nie do końca nic sie nie dzieje - zmiana kursu ponad 3% dała wzrost obrotow i LOPu ponad 3x. Zatem jesli patrzacz Twojej perspektywy masz odpowiedź na pytanie jaki bedzie miała wpływ nowa emisja jesli nie będzie lockup
tu nie ma SL inaczej byłoby już widac na dziennych przy spadkach i na koniec sesji. A tu w przewadze koncowki sesji są lepsze od jej poczatku . Nadal obstawiam scenariusz kopiuj-wklej GOP. Ska wysokiego ryzyka i zakladam ze ci wytrwali właśnie pod to sa tu obecni
Dziękuję panom bardzo, Nie będę czekał żeby się przekonać. Wszedłem spekulacyjnie, straciłem w trzy dni 7% nie do zobaczenia. Jeśli spółka traci w jeden dzień 4%bez żadnego powodu to znaczy że trzeba się ewakuować z jak najmniejszymi stratami.Bajo.
Merytorycznie? No to mamy niestety przebita w dół linie trendu wzrostowego - kreślona po dołkach od 27 12 2023.....najbliższe wsparcie to okolice 33, 5....na wykresie godzinowym ciekawa świeca popytowa z dolnym cieniem od poziomu 34,2....DUŻY OBRÓT w tej świecy godzinowej! To może świadczyć o popycie w okolicach wsparcia.... Teraz niemerytorycznie: ja po prostu wierze w przyszłość tej spółki....tak mam.
Merytorycznie? No to mamy niestety przebita w dół linie trendu wzrostowego - kreślona po dołkach od 27 12 2023.....najbliższe wsparcie to okolice 33, 5....na wykresie godzinowym ciekawa świeca popytowa z dolnym cieniem od poziomu 34,2....DUŻY OBRÓT w tej świecy godzinowej! To może świadczyć o popycie w okolicach wsparcia.... Teraz niemerytorycznie: ja po prostu wierze w przyszłość tej spółki....tak mam. Wykres godzinowy poniżej..... https://imgur.com/fabOekJ
Dnia 2024-03-02 o godz. 06:29 ~Cudak napisał(a): > Merytorycznie? No to mamy niestety przebita w dół linie trendu wzrostowego - kreślona po dołkach od 27 12 2023.....najbliższe wsparcie to okolice 33, 5....na wykresie godzinowym ciekawa świeca popytowa z dolnym cieniem od poziomu 34,2....DUŻY OBRÓT w tej świecy godzinowej! To może świadczyć o popycie w okolicach wsparcia.... > Teraz niemerytorycznie: ja po prostu wierze w przyszłość tej spółki....tak mam. Wykres godzinowy poniżej..... > https://imgur.com/fabOekJ
Na takich spółkach AT zawsze przegra z rynkiem wiec zostań przy "wierze"
Dnia 2024-03-03 o godz. 06:00 ~Cudak napisał(a): > AT działa na wszystkich spółkach z obrotami.
Tu obroty sa wywolywane sztucznie, dlatego AT nie ma sensu. Automat moze każdy wykres tu wyrysować na g**** obrotach.
Prawdziwy handel pojawia sie jak podają wyniki Q, niestety cisza pomiędzy wynikami po stronie DW zawsze jest negatywnie odbierana... i słusznie, nie nauczyli się tego przez lata na rynku publicznym ;/