Wyświetlcie sobie wolumen z ostatniego miesiąca i zobaczycie, ze ta podbitka była małym wolumenem. Drobnica liczyła na reakcje wsparcia i ładowała kasę. Nikt wiecej sie do nich nie dołaczył więc swobodnego spadania ciąg dalszy. Po kolejnym wyłamaniu ~127 może przyspieszyć w strone 110
informacja na jaką czeka rynek to coś wielkiego kalibru, nawiązanie współpracy z podmiotem ligi Samsung, Aple, LG itp lub podpisanie umowy sprzedaży konkretnej liczby urządzeń za konkretną kasę. Na razie mamy Nano
Ostatnie 12 sesji taki sam obrot, przy spadkach jak i wzrostach.
Patrzac na piki przy dolkach, to widac tez jak to jest zbierane, nie ma tam lawiny, kazdy pik konczyl sie odbiciem 124 -> 140
Jestem bardzi opytmistyczny, licze na utrzymanie 12X.X i solidne odbicie tam gdzie powinnismy byc czyli rejony 180 po dobrym info.
Pamietajmy ze to przyszlosciowa technologia, tylko banan gpw ją stopuje. Na NASDAQu bysmy byli druga nvidą ;)
jest dual listing na niemieckiej giełdzie, więc banan niczego nie stopuje.
Takie same komentarze można by było napisać ~5 lat temu, bo spółka też miała wtedy duże plany, czas mija i dalej mamy plany i emisje, sprzedaż pozostaje minimalna.
Nie chodzi mi, że spółka jest zła, uważam że ma potencjał, ale to wciąż jedynie potencjał, dlatego jest wyceniany tak jak widać.
Popatrzyłem jeszcze raz na wykresy i w oparciu na wolumen to największy pojawił się od 95zł więc to tam warto upatrywać najbliższego wsparcia. Ale warto też uwzględnić psychologiczne 100zł