Wywalac,wywalac chetnie odkupie,im taniej tym lepiej,mam juz sporo tego,ale stac mnie na to,aby co tydzien jeszcze dokupywac po pare kilo do konca roku.na takich spolkach sie wlasnie dorobilem,mnie sie nie spieszy oddam wam ale po 40zeta za sztuke,oj leszczyki,leszczyki cienkie jestescie,ha ha
Czesio powiedz mi czemu az tak czesdto udzielasz sie w watkach o Permedii ? czemu az tak źle prognozujesz ? Czemu tak czesto sam zakładasz watki w ktorych opowiadasz o bankructwie itd . ???? Wytłumacz mi to bo nie moge tego zrozumiec . Jesli mnie sie nie podoba jakas społka to o niej zapominam i szukam dalej.
nie wiem co będzie jutro -lecz dzięki tobie
wiem jedno, że zarząd coś kombinuje
a mając bogatego wujka Bochemie - mocno wierzę, że coś jeszcze
pozytywnego zbuduje !!!!!
Permedia to dzisiaj czarna rozpacz . W ciągu jednego roku nieodpwiedzialny łysy człowiek zniszczył taką dobrą spółkę. Dlaczego odwleka z publikacją raporyu za 2008 rok.
L u d z i e e e e e róbcie coś !!!!!!!!!!
Odpowiedzialność za co jest w Permedii spada na Radę Nadzorczą a przede wszystkim na przedstawiciela mniejszościowego p. Kozieła. W związku z tym powinien wkroczyć prokurator.
Kozieł to żyje jaszcze czasami Bogusława pezesa, kiedy i zysk był i porządna dywidenda, tantiemy dla RN, akcje rosły a i do Dworu Anna na posiedzenie RN się zajechało.
..................... ach , łza sie w oku kręci