Ja już straciłem rachubę który Kris to Kris ale jedno jest pewne. Trwa zbieranie. Grube pakiety zaczynają wchodzić. 40 tys akcji w jednej transakcji? Nawet na mnie to gruby skup.
Skąd w Tobie tyle pogardy do starszych i biednych. Ja od starszych czerpie wiedzę a od biednych uczę się pokory. A czego można się nauczyć od forumowej panienki z ogonkiem?
Niestety ale na tym forum nikt nie pisze merytorycznie. Już wolę te Alicję, która napisze jak działa, co tam sprzedaje a co kupuje, a NOWY jest najgorszy, gania po spółkach i pisze bzdury
@NOWY, ależ ty jesteś taki sprytny na forum, że aż kurczę! Łapka w górę za twoją błyskotliwą ripostę względem pogardliwego wpisu "Ścieżki Szczęścia"!
PS.
Nie wiem co tu robisz, ale za ostatni wpis szacun:)
Kochani, dziękuje za słowa wsparcia i otuchy w walce z oszustem KrisGPW, cieszę się ze utwór który dla Was wspólnie z Alicją wybraliśmy tak bardzo się Wam podoba. Wkrótce nagramy dla Was płytę!
Z inwestorskim pozdrowieniem Zawsze Wasz KrisGpw (Jedyny prawowity spadkobierca słynnej rodziny Krisów z GPW)
Alicjo, proszę udać się na tygodniowy urlop. pozostań w oddosobnieniu oczekując na dalsze instrukcje. W przeciwnym razie dopadną Cię macki Rodziny Krisów.
Z inwestorskim pozdrowieniem
Zawsze Wasz KrisGPW (jedyny prawdziwy Kris, spadkobierca potężnej rodziny Krisów)