A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.
Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a): > A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.
Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.
Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .
Inaczej mówiąc. W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.
Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji. Poziom troli to dno totalne.
No co poradzić. Takich mamy tu troli. Trochę akcji dobrałem na tym tąpnieciu, żeby lekko się uśrednić czy sensownie czy nie - czas pokaże. Jakby nie było przez pięć lat drugi dołek, a sytuacja spółki znacznie znacznie lepsza. Popatrzcie sobie na raporty sprzed 3-4 lat co tam było a jaka była wycena spółki. A teraz ujadajcie dalej i szukajcie naiwnych i mało rozeznanych.
Takie bajeczki to możesz opowiadać dzieciom na dobranoc. Biegły rewident w pewnym momencie nie klepnie takiego raportu, będzie to wymagało odpisu. Tylko jest mały problem, kapitał własny tej pseudo spoleczki nawet w 25 % nie pokryje tejże straty. Co śmieszniejsze kolejna emisja akcji po 10 gr nie wchodzi w grę przy takim kursie i sytuacji w firmie, nikt poważny nawet tego kijem nie tknie. Ale rób dalej krecia robotę i naganiaj spekulantow i pocieszaj zawieszonych na hakach jak to jest pięknie i wspaniale. Żyjcie sobie dalej w tej swojej bańce, tylko nie na litość boską nie pakujcie w to bagno nastepnych nieświadomych.
Oo i tak sobie obserwujesz i bajdorzysz nie masz co robić boli że nie sypią,już tak zaklinales przed ostatnią pompą i terwz to samo hahahhhhahhahaha. Obserwujesz dalej hahahahahhhaha
Haha rozwalił mnie typ. Wiesz za co mieli straty te 1,6 banki dwa lata temu? Za nierozpoznanie odpisy stąd mieli co mieli. Tak jak mówię spółka i jej błędy wyprostowane, emisja z PP mniej więcej też im sytuację ratowała jak i opłacenie akcji z warantów - między innymi przez prezesa i założycieli, więc doucz się nedzna podróbko legendarnego naganiacza ObserwatoRa z bankierowego forum.
Straty za lata ubiegłe zostały rozliczone, nierozpoznane zostały zidentyfikowane i też ujęte, należności i zobowiązania tam sobie zajrzyj w raporty. Jest na czysto wszystko tylko teraz muszą zacząć zarabiać lepiej.
Dnia 2024-02-23 o godz. 16:59 ~Takjest napisał(a): > Prawda zawsze wypłynie.
Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):> A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .Inaczej mówiąc.W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.Poziom troli to dno totalne. > > > > Będziesz dalej zakłamanie brnąć w te manipulacje. > > Daruj sobie promowanie twojej indolencji.
Hahah biedaczku merytoryka się kłania a tobie jej brak hahaha
trole trolują na spadki żeby tanio zebrać. I tak od 30groszy buahahah
ile to już spadło % od 30gr ?
Cały ten rajd sluchałem że jestem trolem bo pisze o 8gr
Żaden nagan nie przeprosił do tej pory heh
Czego wy się spodziewacie jak nawet prezes firmy sprzedaje w tej cenie Na 23gr jeszcze próbował was poubierać twierdząc, że spółka kilkukrotnie zaniżoną wartość ma a później sypał akcjami po 8gr