• Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Olo [188.146.28.*]
    Czy to prawda
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Suprise [37.47.91.*]
    Otwórz sobie ostatni raport okresowy na 22 stronie to sam się przekonasz.
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Prosze [37.47.91.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/NGGAMES-Raport-kwartalny-za-IV-kwartal-2023-roku-8695647.html
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Haha [77.111.246.*]
    Olo to kolkowicz zakichany celowo manipuluje ,od wczoraj drukuje posty aby wywołać panike
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Olo [188.146.28.*]
    Doczytałem się i pisze ze 15,5 mln straty
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~No [77.111.246.*]
    Dwa trole udają dyskusje ,fakt 24h ujadają i udają akcjonariuszy

Olo zaluz jeszcze 10 wątków na chleb ci braklo to do roboty gimbazo
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Raport [37.47.91.*]
    Ale naganiacze zawzięcie próbują ukryć fakty. Raport jest ogólnie dostępny, każdy może go przeczytać. 22 strona.
    Czyli według Ciebie niedługo będzie bankructwo ??
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Haha [77.111.246.*]
    I każdy widział a ty i olo manipuluje od stawiacie inaczej @eelo.
    I to wszystko żeby kółko zrobić haha
    Mylisz się . Ja mam 15 kola straty i jestem umoczony
  • Tnij straty jutro haha Autor: ~Haha [77.111.246.*]
    Haha i dlatego drugi dzień latasz po forum i straszysz wy jesteście śmieszni haha
    To sprzedawaj tnij straty boisz się haha
  • Re: Tnij straty jutro haha Autor: ~Pain [5.173.233.*]
    A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.
  • Pain zgasiles ichbjak peta. Autor: ~Obser [165.22.235.*]
    Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):
    > A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.

Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.

Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .

Inaczej mówiąc.
    W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.

Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.
    Poziom troli to dno totalne.
  • Re: Pain zgasiles ichbjak peta. Autor: ~Pain [5.173.233.*]
    No co poradzić. Takich mamy tu troli. Trochę akcji dobrałem na tym tąpnieciu, żeby lekko się uśrednić czy sensownie czy nie - czas pokaże. Jakby nie było przez pięć lat drugi dołek, a sytuacja spółki znacznie znacznie lepsza. Popatrzcie sobie na raporty sprzed 3-4 lat co tam było a jaka była wycena spółki. A teraz ujadajcie dalej i szukajcie naiwnych i mało rozeznanych.
  • Re: Pain zgasiles ichbjak peta. Autor: ~Xd [5.173.4.*]
    .3-.8-23r zjazd na 7gr pierwsze dno na wyższych obrotach wysyp troli ,teraz drugie na małych i też 7gr. Tez skorzystałem.
  • Re: Pain zgasiles ichbjak peta. Autor: ~Pain [5.173.233.*]
    Jeden mit troli obalony i teraz za wszelką cenę będą zasypywać merytoryczną wypowiedź swoimi wypocinami.
  • Re: Tnij straty jutro haha Autor: ~Obserwator [5.184.211.*]
    Takie bajeczki to możesz opowiadać dzieciom na dobranoc. Biegły rewident w pewnym momencie nie klepnie takiego raportu, będzie to wymagało odpisu. Tylko jest mały problem, kapitał własny tej pseudo spoleczki nawet w 25 % nie pokryje tejże straty. Co śmieszniejsze kolejna emisja akcji po 10 gr nie wchodzi w grę przy takim kursie i sytuacji w firmie, nikt poważny nawet tego kijem nie tknie. Ale rób dalej krecia robotę i naganiaj spekulantow i pocieszaj zawieszonych na hakach jak to jest pięknie i wspaniale. Żyjcie sobie dalej w tej swojej bańce, tylko nie na litość boską nie pakujcie w to bagno nastepnych nieświadomych.
  • Re: Tnij straty jutro haha Autor: ~Realy [38.75.137.*]
    Oo i tak sobie obserwujesz i bajdorzysz nie masz co robić boli że nie sypią,już tak zaklinales przed ostatnią pompą i terwz to samo hahahhhhahhahaha. Obserwujesz dalej hahahahahhhaha
    Haha rozwalił mnie typ. Wiesz za co mieli straty te 1,6 banki dwa lata temu? Za nierozpoznanie odpisy stąd mieli co mieli. Tak jak mówię spółka i jej błędy wyprostowane, emisja z PP mniej więcej też im sytuację ratowała jak i opłacenie akcji z warantów - między innymi przez prezesa i założycieli, więc doucz się nedzna podróbko legendarnego naganiacza ObserwatoRa z bankierowego forum.
    Straty za lata ubiegłe zostały rozliczone, nierozpoznane zostały zidentyfikowane i też ujęte, należności i zobowiązania tam sobie zajrzyj w raporty. Jest na czysto wszystko tylko teraz muszą zacząć zarabiać lepiej.
    To miało być do tego obserwatora co głupoty pisze wyżej.
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Aha [37.47.149.*]
    Aha
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Fakty [46.134.74.*]
    Już nawet podważają dane z raportu, koń by się uśmiał.
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Takjest [31.61.179.*]
    Prawda zawsze wypłynie.
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~hy [37.235.49.*]
    Dnia 2024-02-23 o godz. 16:59 ~Takjest napisał(a):
    > Prawda zawsze wypłynie.

Dnia 2024-02-21 o godz. 18:36 ~Pain napisał(a):> A bierzecie pod uwagę, że ta stratą i wtopa fizycznie została rozliczona? Oczywiście nikt dobrego researchu nie zrobi ale pitoli że na koncie mają takie manko. Księgowo i na papierze fakt tak to wygląda, pokażcie mi w raporcie rubryki o zadłużeniu i należnościch bo chyba ślepy jestem. Trochę dodruku było od tamtej wtopy, z wariantów akcje zostały też opłacone więc nie gadajcie już tych głupot. Wiem że polujecie na brak wiedzy i gracie w tą nutę ciągle ale jest to już męczące. A wtopę to ma tutaj prawie każdy i sorry przestańcie ściemniać.Dokładnie jest jak napisałeś, oni to wiedzą dobrze i celowo chcą wymusić spadki strasząc pozostałych tą pozycja często ten zabieg wśród naganiaczy uzywany.Dziwi mnie że ludzie pakują kasę na giełdę a decyzję podejmują na podstawie troli z forum tego czy innego .Inaczej mówiąc.W pozycji tej wykazuje się również kwotę korekty spowodowanej usunięciem błędów, które w sposób istotny wpłynęły na sytuację majątkową i finansową oraz wynik finansowy jednostki za lata ubiegłe oraz skutki zmiany przyjętych zasad rachunkowości. Ponadto jako stratę z lat ubiegłych wykazuje się część ujemnej różnicy, ze zbycia lub umorzenia udziałów (akcji) własnych, przewyższającą kapitał zapasowy.Teraz czym będziecie straszyć upadłościa i to wszystko żeby nabic marne ilości akcji.Poziom troli to dno totalne.
    > >
    > > Będziesz dalej zakłamanie brnąć w te manipulacje.
    > > Daruj sobie promowanie twojej indolencji.

Hahah biedaczku merytoryka się kłania a tobie jej brak hahaha
  • Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~eelo [213.134.162.*]
    trole trolują na spadki żeby tanio zebrać.
    I tak od 30groszy buahahah

ile to już spadło % od 30gr ?

Cały ten rajd sluchałem że jestem trolem bo pisze o 8gr

Żaden nagan nie przeprosił do tej pory heh

Czego wy się spodziewacie jak nawet prezes firmy sprzedaje w tej cenie
    Na 23gr jeszcze próbował was poubierać twierdząc, że spółka kilkukrotnie zaniżoną wartość ma
    a później sypał akcjami po 8gr

• Re: Spółka ma 13.3 mln straty ? To prawda ?? Autor: ~Świadomość [37.47.150.*]
    W punkt, i ten raport okresowy, który nie daje już żadnych złudzeń co do kondycji tego tworu.
[x]
MUNAR -10,53% 0,42 2025-09-23 15:03:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.