,,Wśród spółek, które są zaangażowane w budowę szeroko rozumianej infrastruktury energetycznej można wymienić Budimex, Apator, Compremum, APS Energię, Elektrotim, czy Sonel. W zakresie recyklingu surowców reprezentacja jest skromna. Największą spółką w branży jest Mo-Bruk."
Chyba wybitny ekspert Anioł nie odnotował wypowiedzi Fojta o wycofaniu się z segmentu magazynów energii i bazuje na starych komunikatach spółki. Taki to widać jest znawca branży.
Oj, niepotrzebnie, nieładnie, nieładnie to było.
Nu, nu, nu.
Szwagrowi twjego postu nie pokażę. Tym razem. Sam wiesz, że chłop jak to chłop jest nazbyt porywczy.
Pozdrawiam :)))))
Wskaźnikowo wygląda wybornie, kurs szoruje po dnie, tutaj też mamy wolontariuszy przestrzegających innych przed kupnem - może są bardziej wyszczekany :)))))
Pozdrawiam.
Ciekawa myśl. Rozwiń to proszę. Pewnie należysz do tego grona intelektualistów co przy spadkach dokupują pakieciki. Jesteś szwagrem Marka czy tego Ktmrn2?
Dnia 2024-02-22 o godz. 18:21 ~Ktmrn2 napisał(a): > Może w CV chcą mieć wpis, że charytatywnie przestrzegały inwestorów na forum Bankiera. > > Może jakieś dodatkowe punkty za to dostają. > > > > No, bo co innego? :))))) > > > > Hej panienki - teraz Wy. Buziaki.
W CV to bym chciał taki wpis: nie bojący się nowych wyzwań, inwestujący i wspomagający start-upy w branży internetowej rozszerzając tym samym swoje kompetencje. Ale nie jestem tak zdolny jak ten ulizany oszust.
Koleś nie zazdrość Fojtowi. Znajdź sobie laskę i ją wykorzystuj w nocy. Lepiej powiedź czemu ten kurs tak spada? Myślisz, że to jest śmieć nic nie warty a dla Fojta to gra skończona, poległ i już nic nie zrobi?
Nie, przecież to perła. Można rzec perła w koronie, sól ziemi czarnej i paciorki jednego różańca w jednym. Taki tryptyk Wielkopolski. Tylko słaby reżyser i aktorzy i dlatego kurs leci na dno. Oscara raczej nie dostaną. Najwyżej złotą malinę.
Więc co was tutaj przyciąga?
Na forach innych spółek też zdobywacie charytatywne rangi?
Bezinteresowność? Chciałem napisać, że szwagier pyta ale to niepotrzebnie pobudza nasze dziewoje :))))
Heloł?
Dnia 2024-02-22 o godz. 20:42 ~Bin napisał(a): > Ktmrn2 też pytanie co nas tutaj przyciąga. Wszystkim facetom podoba się Tamara Fojta. Każdy chciałby mieć taką kobietę. Ot i cała tajemnica.
Jak dla mnie to już trochę przechodzona, najpierw mecenas Szymański teraz Fojt. Tamara jest już past prime.
A może swoimi obawami podzielisz się na forach innych spółek, może tam znajdziesz ukojenie i lepszych słuchaczy? Na Orlenie krótki się pojawił, może spróbuj przestrzec tamtejszych akcjonariuszy a może jednak będzie to dobry prognostyk. Co myślisz - napisz na Orlenie. Dzięki!
Trudno pisać o tej perle na forach innych spółek. Poza tym ten folklor naganiania na zakup tego waloru bardzo mi się podoba. To twój pomysł czy szwagra?