Marcin widziałeś kiedyś wodospad?
Fakt kurs zachowuje się trochę dziwnie ale można śmiało napisać że tu bardzo często kurs kształtuje się różnie tak to jest widocznie rozgrywane na tej spółce, na tej drugiej też
Może to nie jest dobre porównanie ale pierwsza lepsza spółka Atrem nie tak dawno nikt nie chciał jej po 2zl kurs też zachowywał się bardzo dziwnie kto w tym czasie miał to wie o czym pisze no i co 2 informacji i powyżej 8zl i to pewnie nie koniec tak był prowadzony tu na Y I L też kurs jest pilnowany i prowadzony no przynajmniej w jakimś stopniu
dzisiejsza sesja pokazuje jedno ,kurs poniżej 2 -2.2 nie spadnie choćby nie wiem jak się starać, poprzedni dołek był po 1.7 i potem wystrzał do 2.6 , aktualnie po korekcie kursu 3 zł jest w zasięgu w przeciągu maks tygodnia.
Dnia 2024-02-22 o godz. 13:07 ~inwestor napisał(a): > dzisiejsza sesja pokazuje jedno ,kurs poniżej 2 -2.2 nie spadnie choćby nie wiem jak się starać, poprzedni dołek był po 1.7 i potem wystrzał do 2.6 , aktualnie po korekcie kursu 3 zł jest w zasięgu w przeciągu maks tygodnia.
Te straszaki po prawej wskazują na jedno - niedługo czekają nas dobre informacje i kolejne maksima na kursie.
Jasne ... tylko codziennie na niższych poziomach....tak więc, albo odbije w przyszłym tygodniu i zaczniemy sięgać gwiazd, albo... wszystkim odbije się czkawką posiadanie akcji tej pseudo spółki. Niby są projekty a jakby ich nie było...
Marcin wiem że nie jesteś fanem Y masz takie prawo napisze więcej być może masz rację też byłem wkurzony na pewne rzeczy które działy się przez kilka lat ale teraz przychodzi ten czas gdzie jak zaczną napływać informacje ale takie konkretne coś wnoszace
To tu będa się działy cuda już kilka lat temu pisałem 5101525 ale może nie dziś dwie informacje i mamy 100zl a co do spadku na koniec ktoś wyrzucił 7060 akcji zwykła ustawka