• hmm........................... Autor: ~magda [79.186.233.*]
    dosłownie hmm......................................
    w zasadzie to ?????????????????????
    Osobiście wolę spokojne zarobki niż nerwowe STRATY.
    Pozdrawiam
  • Re: hmm........................... Autor: ~kostolany [77.65.37.*]
    no risk no fun trzeba miec z dwa bankruty w portfelu dla zabawy:)
  • Re: hmm........................... Autor: ~magda [79.186.233.*]
    a zatem życzę udanej zabawy. Tak na marginesie coś mi się wydaje, że 0,12 tuż, tuż.
    UCIEKAJCIE.
    BAY
  • Re: hmm........................... Autor: ~ciezki [70.111.202.*]

zlecenia sprzedazy powyzej 100 000 szt jest ich tylko 5
    zlecenia sprzedazy powyzej 20 000 mozna uwazac za grube
    lista w sumie nie zadluga
    wyglada ze to sa sprzedawane juz resztki
  • Re: hmm........................... Autor: ~magda [79.186.233.*]
    rozumiem, że za kilka dni będzie informacja iż taki i taki kupił tyle i tyle akcji i ma tyle i tyle procrnt. Tak piszę bowiem niby OKAZJA wyjątkowa by zebrać niby taką TANIOCHĘ. Powiadam WSZYSTKIM, że takiej informacji nie ujżycie ponieważ dla znawców tematu cena jest aktualnie jeszcze zbyt WYSOKA.
    Wiecie co ???
    BAY BAY ZNAWCY tematu.
  • magda Autor: ~841109 [195.3.221.*]
    uczyli Cie % 18gr a 12 gr to spadaek o ile %:? wiesz chociaz, Twoje 500zł i tak tu nic nie da.
  • Re: magda Autor: ~aro [212.51.203.*]
    ale moje np 100 000 coś zmieni;-)
  • Re: hmm........................... Autor: jarwi [83.13.178.*]
    ja też wolę zarobki ... no ale w piątek popłynąłem
    dziś zastanawiam się gdzie może być dno do jakiegoś odbicia, może udałoby sie trochę odkuć - nerwowo ;)
    teraz to zależy jak syndyk oceni rentowność dalszej produkcji - przy dobrych informacjach akcje mogą się jeszcze trochę odbić
    info:
    http://miasta.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,6439959,Syndyk_w_Krosnienskich_Hutach_Szkla.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=1077949
  • Re: hmm........................... Autor: ~magda [79.186.240.*]
    wielu sądzi iż ten który sprzedał dzisiaj 454000 tys. akcji po 0,17 za jednym pociągnięciem i wielu innych, którzy to uczynili w piątek i wczoraj sprzedając naprawdę potężne ilości, to zwyczajni IDIOCI.
    Pewnie tak, ale tylko DLA TYCH, którzy marzą. Skoro jednak marzycieli jest tak wielu, to tak wielu jeszcze STRACI.
    Osobiście życzę odrobienia strat i wielkich zysków, mam jednak złe i to bardzo złe przecucie.
    Pozdrawiam ZNAWCÓW a to ci wszyscy, którzy dalej uważąją, że KROSNO to wyjątkowa okazja na WIELKI zarobek. Kilka dni temu wszyscy uważali, że doskonała okazja to kupić w przedziale 0,36 do 0,45.
    A zatem POWODZENIA.
    wiecie co ??? wstyd by spółka oświadczała coś a zarazem wzywała wierzycieli przez artykuły prasowe. WAŁEK I WAŁEK I WAŁEK.
    koniec koniec i UCIEKAJ kto może.
    Takie jest moje zdanie na dzień dzisiejszy.

http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=2ae97d69-6c12-437b-9bd2-5f1667002c92
    ehh... i co ja mam powiedzieć...
    Pozostaje dosłownie się śmiać...
    ...Powodzenia
    ...Bay...
  • Re: hmm........................... Autor: mrvice [213.158.196.*]
    Magda, za dużo gadasz! ;P
  • Re: hmm........................... Autor: ~magda [79.186.239.*]
    masz rację z tą rozmową, to niczym rozmowa z.... a może jakiś stan chorobowy.
    Tak czy owak dobrze jest być prawdziwym w słowie i nakreślać swoje stanowisko wynikające z głębszych przemyśleń i analiz.
    Dzisiaj jest 2 kwietnia 2009r. i uważam, że na tej krośnieńskiej PERLE nie koniec jeszcze SPADKÓW.
    Myślę, że wielu jescze STRACI. Główny akcjonariusz puszcza, a puszcza się ze stratą wówczas kiedy....
    ehh... każdy sam podejmuje decyzję to prawda...
    Cały rynek się podnosi i idzie zarobić na wielu spółkach więc dlaczego siedzieć i marzyć.
    Moim zdanie to dosłownie MINA.
    Czy możliwe by ten cały bałagan zleciał do 0,06 ???
    POWODZENIA

• Re: hmm........................... Autor: ~magda [79.186.239.*]
    ot cała giełda...
    najlepiej wszystko robić po cichu... nazbiera się zleceń na każdym poziomie i wówczas bezpieczne wyjście...
    Może być też w drugą stronę czyli bezpieczne i tanie ZGARYNANIE za taniochę.
    Ot cała giełda... to tak jak wiatr, nie wiadomo z kąd nadchodzi i dokąd zmerza.
    Najlepiej zmierzać PEWNIE, stąpając po ZIELONYM i STABILNYM gruncie.
    BAY
  • Re: hmm........................... Autor: ~Rob [89.101.46.*]
    hej

jestem tu nowy, mozna powiedziec laik w inwestowaniu, swoja wiedze opieram tylko na podstawie forum bankiera.
    Czy ta spolka spadnie do wspominanego jednego grosza? Slyszalem ze w takie spolki warto inwestowac bo jest tania wartosc akcji.
    Mam na mysli kilkaset zlotych oszczednosci, zawsze mozna zaryzykowac na gieldzie, niz bezpieczne obligacje, rachunek w banku.
    Do tej pory stracilem duzo oszczednosci na gieldzie, ale jakos ciagle mysle ze moze sie uda zarobic na gieldzie.
    Pozdrawiam
    Robert
  • Re: hmm...Do Roberta... Autor: ~kebab [87.251.240.*]
    Omijaj forum z daleka to może coś ugrasz .
    Napisałeś , że korzystasz z TEGO forum i straciłeś gotówkę , pomyśl sam ; jeden na 100 ma tu jakąś wiedzę pozostali są tyle warci co twoje zyski do tej pory.
    Co bierzesz pod uwagę wybierając spółkę ; jutro Up albo zwała gwarantowana albo jeszcze inne dyrdymały. Mam Kopex od 9 zł i Rafako od około 3,4 zł . Poczytaj co piszą Ci Twoi Święci i oceń ilu tam jest myślących . Też straciłem kasę zaczynałem dzień od forum ta pseudo wiedza to stracone pieniądze nie małe zresztą.
    Teraz wystarcza mi ; wp. pl suche informacje jak się wyciągnie odpowiednie wnioski to jest ok.
    Pozdrowienia
  • Re: hmm...Do Roberta... Autor: cogito.ergo... [79.186.139.*]
    kebab ma rację i to prawda co pisze jednak co do wskazań i typów jakie podaje, można powiedzieć o nim tak : co za PAŁA !!!
    Z drugiej strony cóż rzec, to jego PAŁA więc niech się pałuje.
    Co do Ciebie Robercie to już wiadomo, że z Ciebie druga PAŁA bowiem pod przykrywką tak zwanej ŚCIEMY czyli mówienia o nieudolności, braku wiedzy i takiego zagubienia, próbujesz udać kogoś, kto szuka pomocy i wsparcia. W efekcie jesteś tylko CIELĘCINKĄ nie myślącą nawet w bardzo prosty sposób i sądisz, że mogą być jeszcze frajerzy więksi od Ciebie..
    No cóż z podaniem 100-tu procentowego ASA na zarobek rzędu ok. 30% w ciągu np. 10 sesji nie jest trudno, lecz żaden z poważnych inwestorów tego nie uczyni. Natomiast tak zwane PAŁY co rusz się będą prześcigać w układaniu 100-tu procentowego PORTFELA.
    Nadmienię jednakże iż ten portfel, to zazwyczaj tak zwane kolejne MOCZENIE DUPSKA albo by lepiej brzmiało robienie STRAT na rok przyszły.
    Pozdro.
  • Re: hmm........................... Autor: ~zobaczymy [80.53.158.*]
    Oj faktycznie może być jeszcze różnie przypominam, że to spółka złożyła wniosek o upadłość z możliwością układu a NIE wierzyciele. Stąd wniosek spółki do wierzycieli...
    Oj faktycznie może być jeszcze różnie, a dno wydaje się być uklepane, chociaż to nigdy nie jest pewne ale panika na pewno już minęła.
  • Re: hmm........................... Autor: ~krk [78.8.104.*]
    będzie dobrze bo odbicie będzie Krosno na pewno nie upadnie bedzie ugoda i można będzie sporo zarobić ładujcie do worków
  • Re: hmm........................... Autor: ~magda [79.186.246.*]
    szczerze powiedziawszy oczekiwać można faktycznie w nieskończoność lecz pytanie po co ???
    Prawdą jest to, że od wczoraj wielu już część strat odrobilo i widać to piękne ZIELONE światło, natomiast na Krośnie... ehh... ???
    Co będzie jak spadnie do 0,06 ???
    Pozdrawiam wszystkich myślących a tych którzy nie myślą, zachęcam do picia oliwy z oliwek. POLECAM.
  • Re: hmm........................... Autor: cogito.ergo... [79.186.165.*]
    Pycha to zła cecha jednak wśród tylu znawców tematu i mędrców... a jakie dyskusje prowadzili... i każdy niby miał rację... a zatem wśród tej całej CIELĘCINY, niektórzy faktycznie mieli 100% rację. Tu nie chodzi o pychę tylko o zdrowe ocenianie sytuacji.
    Pozdrawiam wszystkich i zachęcam nadal do oliwki z oliwek.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.