A co to nikt nie kopiuje ?? Zero zainteresowania ?? Speklanty badaja rynek po ostatniej podbitce i jesteś szoku że nikt nie dał się podpuścić .. biedny ozu się wysilał stworzył znaczy skopiował setki postów jak to cudownie jest i lipa .. haha nikt na pa rcha uwagi nie zwraca .. to teraz miesiąc pauzy albo zjazd … hmm mądre głowy z zarządu myślą i nie wierzą .. że takie cudo mają a każdy ma ich w d No tak złodziejom już nikt nie zaufa .. ciao
Dnia 2024-02-21 o godz. 09:37 ~Yoda napisał(a): > A co to nikt nie kopiuje ?? Zero zainteresowania ?? Speklanty badaja rynek po ostatniej podbitce i jesteś szoku że nikt nie dał się podpuścić .. biedny ozu się wysilał stworzył znaczy skopiował setki postów jak to cudownie jest i lipa .. haha nikt na pa rcha uwagi nie zwraca .. to teraz miesiąc pauzy albo zjazd … hmm mądre głowy z zarządu myślą i nie wierzą .. że takie cudo mają a każdy ma ich w d No tak złodziejom już nikt nie zaufa .. ciao
NO TO CIAO I SPADAJ NA INNE SPOLKI KTORE MASZ A SA ICH SETKI, LECZ WIDZE ZE TU MASZ SWOJ INTERES DO ZROBIENIA MAŁO DZIECINKO
Tak tak oze ja myślę że ty masz tu w tym jakiś swój interes .. cieszy mnie to że wszyscy już na całym rynku poznali was oszustów i nikt tego śmiecia już nie tyka .. hahaha co to dziś nikt nie kupuje ??? Haha.. co się dzieje z waszą terapii .. że nikt tego nie tyka .. kiedy następna podbitka spękały oze ?? Z wora do wora ..
Na tą chwilę to twoja sprawa ja już swoje zrobiłem smiecia nikt poza graniem spękały nie tyka .. a teraz czy to kupisz czy sprzedasz to twoja sprawa .. ważne że nowi nie tykają tego śmiecia haha.. maxymalnie tu macie 2 zł .. haha nic nie zarobicie tylko te śmieci spekolanty zarobią no trudno pamiętajcie oni brali po 1 grosz każda ich podbitka i wasze kupowanie to ubieranie was a oni zarabiają wtedy miliony ..