Dnia 2024-02-20 o godz. 17:47 ~Haha napisał(a): > 300% haha ale bredzisz tam już sufit
haha sufit to chyba na głowę Ci spadł przyjacielu mojej kozy XD Ostatnio tacy mądrzy pisali że baton na 26gr to sufit więc zgarnąłem jak tylko przebiło te 26gr, a to oznacza że szykuje się zmiana trendu XD
Dnia 2024-02-20 o godz. 18:09 ~Haha napisał(a): > Fakt jednak lykales te bajki tam etatowych troli kolejny ubrany
Takie bajki to możesz mamie opowiadać a nie mi XD
Chcesz się pobawić i porywalizować? Możemy na gołe konta maklerskie (wykorzystać wolne lub założyć nowe) wpłacić sobie po 5 tys zł. Wygra ten kto pierwszy obróci tymi 5 tys zł tak żeby zrealizować zysk 1mln zł netto, czyli minimum 1 mln miałby zostać po opłaceniu podatku. Warunek - max 10 transakcji kupna i max 10 transakcji sprzedaży, na dobrą sprawę wystarczyło by 8 :D To zabawa na rok - dwa, ale bardzo ekscytująca :D
Dnia 2024-02-20 o godz. 19:52 ~Haha napisał(a): > Milioner na ngg ujada buhahaha kolejny bajkopisarz
Szukam po prostu rozrywki pomiędzy wyszukiwaniem i analizowaniem spółek. Jak z kimś popiszę i zresetuję się to lepiej idzie z kolejną spółką XD Nie mam zamiaru kupować ngg, możesz spać spokojnie - wszystkie akcje Twoje póki co, ja wchodzę tylko wtedy gdy do zgarnięcia jest w okolicach 100% lub więcej, zabawy w 30% podbitki mnie już nie bawią XD
Dnia 2024-02-20 o godz. 20:27 ~enki napisał(a): > Dnia 2024-02-20 o godz. 19:52 ~Haha napisał(a): > > Milioner na ngg ujada buhahaha kolejny bajkopisarz > > Szukam po prostu rozrywki pomiędzy wyszukiwaniem i analizowaniem spółek. Jak z kimś popiszę i zresetuję się to lepiej idzie z kolejną spółką XD Nie mam zamiaru kupować ngg, możesz spać spokojnie - wszystkie akcje Twoje póki co, ja wchodzę tylko wtedy gdy do zgarnięcia jest w okolicach 100% lub więcej, zabawy w 30% podbitki mnie już nie bawią XD >