to co ci ja mogę wywalić z pewnymi lekkimi mękami i to codziennie (przeważnie rano) , to już bardziej szczegółowo może wytłumaczyć wcpunk wielki specjalista w tej dziedzinie (medycyny)
Dnia 2024-02-20 o godz. 17:07 ~J-23 napisał(a): > to co ci ja mogę wywalić z pewnymi lekkimi mękami i to codziennie (przeważnie rano) , to już bardziej szczegółowo może wytłumaczyć wcpunk wielki specjalista w tej dziedzinie (medycyny) > > pozdr
Scettuś, po tym, jak 4x przyjąłeś sper-mę szatana, to możesz wywalić (się) nagle x-D. A teraz bigiem do lidla i biedry, wóda po niecałym dychu ze spleśniałego zboża, ale ty wszystko przetrawisz ;-).
Dnia 2024-02-20 o godz. 19:35 ~ja napisał(a): > Frustracja?
ja (J-23) sfrustrowany ? ? ? No, tak można być lekko "zniechęconym" i "przegranym" , że się nie załapało na "promocyjne" akcje holdu snw po 5,xx , 4,xx ,..... 2,xx itd I jestem MOCNO sfrustrowany* , że 2 dni temu kupiłem SUNDRAGON po 36,xx gr , a dziś SDG po ,..... 42 gr
----------------------------------------------- ( * ) że nie kupiłem więcej ,... a można było
Skoro nie masz papieru po się produkujesz czyzby w Tworkach jest dostęp do internetu bo innego racjonalnego rozwiązania nie widzę powodzenia w leczeniu