Wczoraj sąd rejonowy w Bydgoszczy dokonał wpisu prokurenta samoistnego Spółki, pana Marcina Peszyńskiego w Krajowym Rejestrze Sądowym. Tymczasem "Maliźniak" już najwidoczniej kupił i siedzi cicho, "jatukadzę" jeszcze łudzi się, że dorwie coś taniej swoją forumowo-żebraczą działalnością...
Mam nadzieję, że to, mam nadanie, że tamto. A wystarczy iść na inną spółce i się nie przejmować. Po co tyle złości? Spółką nagle przestanie sprzedawać produkty i zarabiać, bo ty na forum tak chcesz. Będzie wyrok, będziesz się cieszył. Poczekaj cierpliwie, a jak masz jakieś informacje, że prokurent to jakieś kombinator to wrzuć link, a sam ci podziękuję. Ja akurat tego pana nie znam.
Bo siedzą w tych swoich norach, niedouczeni, nieedukowalni, złośliwi, źle życzący wszystkim dookoła tylko nie sobie... Firma zarabia i co kwartał pokazuje wyniki na plus, a przede wszystkim pracuje tam sporo ludzi przy produkcji, którzy utrzymują swoje rodziny. Więc zamiast rzucać tępe hasła jak "niech upadną" to najpierw trzeba pomyśleć o tych ludziach co mają tam pracę. Niestety ostatnie 8 lat tym mniej pojętnym tak sprało mózgi, że uważają bycie gnidą za coś normalnego.