Ja jakis czas temu wysnulem hipoteze ktora sie spelnia a mianowicie ze pozwola upasc krosno a ten kto kupi to malo ze za grosze to jeszcze oddluzona i z zamowieniami
Jak to jest mozliwe zeby jeden rewident czy kto tam decydowal o losach spolki. Jaka mam pewnosc ze nie dostal w lape za ta decyzje zeby ktos mogl od syndyka za miedziaki kupic
jakiś czasu temu pisałem: sprzedawać bo to bankrut - to się nasłuchałem wyzwisk, więc powtarzam - jest 400 spółek na giełdzie a ludzie pchają się w szambo bo liczą na cud, no to jest, spółka jest trupem i to sąd decyduje o upadłości, nikt tego nie kupi - podobnie jak tory bo majątek ma wartość symboliczną a zadłużenie ogromne, zabierać swoje miedziaki i kupować cokolwiek co przynosi zyski
Dobra dobra tylko zaponailes ze na bankrutach najwiecej sie zarabia/ traci. JA wiedzialem jaka jest stawka wiec nikogo nie winie tylko zastanawia mnie czy hipoteza ktoara przedstawilem jest mozliwa. Wedlug mnie jak najbardzej. A teraz jestem w orco za 17,7 kupilem w poniedzialek:)
Ok kostolany , krótko.
Wypierdalaj z tego forum ty bezmózgi debilu , za te wszystkie poniżające i wyśmiewające posty gdy przestrzegałem przed Krosnem.
Jak śmiesz naganiaczu i lizodupie SIM-u jeszcze się tu wypowiadać.
ZGIŃ , PRZEPADNIJ !!!
A do tych wszystkich nawiedzonych ( zawiedzionych), Wrześniak nie kupi, bo sam pada na ryj, nikt dalej tego gówna nie pociągnie bo zamówienia to blef poprzedniej ekipy ( miesiąc i off).
Zewrzyjcie zwieracze bo szczekacie dupami byli akcjonariusze padliny i raz na zawsze przestańcie się tu pojawiać.
F O R U M K H S | K R O S N O " UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTE !!!!!!!!!!
Krosno to tradycja., wszyscy mieli lub mają wyroby tej huty. Było i jest znane na cały świat, było wizytówką Polski. To wielki błąd, że taka firma znalazła się w rękach takiego człowieka jak Sawicki. To jedna z pięciu pierwszych firm notowanych na WGPW. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest nacjonalicja firmy, przejęcie z powrotem przez Skarb Państwa a następnie oddłużenie. Spółka będzie rentowna, tak więc Pawlak z Gradem, pokażcie, że macie jaja i po fali krytyki potraficie zrobic coś dobrego. Ratujcie miejsca pracy na Podkarpaciu.
Nie posiadam akcji KHS-u ,dlatego czytam sobie ten wątek dla relaksu,ponieważ pochodze i mieszkam w Krośnie.W skrócie to pan prezio rozwalił społkę od wewnątrz.+ jego ludzie nie wiadomo skąd przyszli .Ale ten wątek juz przerabiałem wczesniej.Co do syndyka to martwi mnie tylko jego osoba.Poczytajcie sobie to , popatrzcie na jego gębę i zastanówcie sie czy ten koleś, który przez ostatnie 20 lat nie robi nic tylko załatwił kilkanaście firm jest w stanie cokolwiek zrobić w KHS.Sądząc po jego pierwszej wypowiedzi to juz przedszkolak ma większą wiedze niż on.
Hutas ja wysnulem calkiem prawdopodobna hipoteze a ty jestes leszczyna. dalej tak twierdze. No coz immo przetrwalo i dalo zarobic krosno upadlo wiec teraz orco musi przetrwac:) PS nie stracilem duzo na krosni cymbale