W ONGENO NA SM 6 OSÓB, 4 POPRZEDNIE ZOSTALY WYLECZONE.OBSTAWIAM ZE NIEKTORZY JUZ WIEDZĄ, TO NIE PRZYPADEK NA SYNERGA I JRHOLDING ZE KURSY WYSTARTOWALY POD INFO Z ONGENO
Dnia 2024-02-20 o godz. 15:23 ~oze napisał(a): > W ONGENO NA SM 6 OSÓB, 4 POPRZEDNIE ZOSTALY WYLECZONE.OBSTAWIAM ZE NIEKTORZY JUZ WIEDZĄ, TO NIE PRZYPADEK NA SYNERGA I JRHOLDING ZE KURSY WYSTARTOWALY POD INFO Z ONGENO
A czego ja mam tu pilnować ?? Chłopie ja tylko się wnerwiam jak ktoś te same bzdury pisze latami i nic się nie dzieje ..i dlatego będę ostrzegał nowych żeby tu uważali .. zresztą tu nowych nie ma stara banda tu siedzi .. nikt nowy nie chce tu mieć nic wspólnego z tymi oszustami ..
To jest groźna wyrafinowana banda o kur @@ jeńców. Robią tu celowe zagrywki to wszystko jest podgrywane a udają jacy to biedni .. gupa pała i szukają naiwnych .. to wyrafinowane zagrywki ja ich tu obserwuję .. ale nie spodziewali się że trafią na opór .. haha. Te teksty jak dziś pięknie albo że zara 6 zł .. to celowe zagrywki hehe .. ale nikt śmiecia nie tyka .. zaraz ten wpis mi usuną haha