Dzisiejsze powiadomienie o zakupach to o tych z piątku. To już bylo wiadomo, bo dali info o zwiększeniu zaangażowania przez porozumienie.
Kwestia czy wczoraj i dzisiaj coś kupowali, bo jak narazie to płacili Max 4pln- tyle za ile brali od poprzednich udziałowców.
A czego się spodziewaliscie przy ff ok 75k?
Tutaj na sesje 30% w jedną czy drugą stronę trzeba być przygotowanym.
Kto oddał po 9 na dzień dzisiejszy jest zarobiony. Reszta, w tym ja, zostanie wykupiona po średniej cenie, czyli jeśli ktoś z kapitałem tym nie wstrząśnie, to okolice 4 pln.
Jeśli ktoś jednak ma więcej niż 10k akcji po ok 3 pln, trochę kapitału i głowę na karku, to kurs w okolicach 20 może 30 pln mnie nie zdziwi.
Nie wiem czy będzie, piszę Tylko ze mnie to nie zdziwi jesli bedzie- czas pokaże.
Do walki o utrzymanie ceny porozumienie ma oficjalnie ok 19 000 akcji (do zasypywania popytu) i pewnie że 2x tyle na słupy.
Ale słyszałem powiedzenie, że na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak
Ja tak myślę , zależy co goście mają zamiar zrobić . Wykup i zdjęcie z giełdy no to pozamiatane , cenę praktycznie mają ustaloną. Inwestycje, dalej rozwój firmy i w późniejszym czasie odsprzedanie części lub całości no to starlinki elona są zagrożone bo latają za nisko i przy ff kilku tysięcy osiągalne w krótkim terminie. Z drugiej strony jeden bąk i kleksa robi ulica aż miło , zlecenie po kilkaset szt jedne za drugim na sprzedam znikły pod koniec sesji, czyli plan wykonany ostudzenie gorących główek
Zgodzę się, różnie może być. Zafiksowalem się na zdjęcie z giełdy ale być może pozostanie ff na poziomie 2-3% jak na telesto czy mmc - tego nie wiem.
Jak zostaną na giełdzie to może być zarówno 4 jak i 200 jeśli pojawi się spekulacja.
Jak zwykle czas pokaże.
Ja kupowałem po tyle co wiekszosciowi, więc albo będę w okolicy zera albo bedzie mile zaskoczenie.
na tą chwilę wszystko robią aby cena była zbliżona do 4 przykład z piątku , animator - spekulant na koniec wali całe 150 szt w dziurawy karnet , wcześniej dokłada do sprzedaży co skutecznie odstrasza