Jest ponad 65000 akcji do wzięcia w przedziale od 0,88 do 0,99 i nikt tego nie chce! Nagony na jesieni zeszłego roku wrzeszczały żeby brać po 1,20 bo to super promocja która za chwilę się skończy, potem wściekle gwarantowały, że już nikt nie kupi poniżej złotówki. No i proszę poniżej tej ceny ponad 65.000 akcji do wzięcia od ręki i nikt tego nie chce za takie pieniądze, dziś kolosalny obrót 607 sztuk :) Pierwsze mikro zlecenia na zakup kilkaset sztuk zaczynają się dopiero od 0,8360
W tamtym kwartale spółka inwestycyjna kupiła i opłaciła gotówką 8% akcji AgroSteel po.. 1 pln.
A łeś, cz oddaje po 1 akcje OZE Capital, gdzie oprócz Agro mamy TechnoEnergy, Pure Energy, kilku milionowy weksel inwestycyjny i 4 mln w kasie.
Ale dawców jak staryznajomek vel akcjoinm nie brakuje.
Kuku na muniu nie zrozumiałeś pytania, które zostało zadane. Skoro jest tak super zwłaszcza z tym Pure Energy w zbiorczym biurze z milionem innych firm kogucik, to dlaczego nikt tego nie chce brać? Pewnie wszyscy głupi i leszcze tylko ty mądry :)
głąbie na pytanie to ja mogę odpowiedzieć posiadaczom albo chętnym na zakup.
A cytując klasyka, cieć i leszcz bez akcji jes dla mnie... taki...o taki.. mały, haha
Dnia 2024-02-20 o godz. 10:36 ~Vincent napisał(a): > głąbie na pytanie to ja mogę odpowiedzieć posiadaczom albo chętnym na zakup. > > A cytując klasyka, cieć i leszcz bez akcji jes dla mnie... taki...o taki.. mały, haha
Twoja odpowiedź i tak jest nic nie warta, bo jesteś jednym z największych przegranych tutaj. Nie znasz się na niczym a w szczególności na giełdzie. Ty myślisz że jak prezes napisze jakieś wyssane z palucha bzdury, tak jakbyś chciał i czego od niego żądasz to nagle kurs skoczy do 7 zł. Ile ty masz lat 7? A na razie wygląda na to, że głąbem Kuku na muniu jesteś ty, bo wyjesz tu już kilka lat i jest zawsze dokładnie odwrotnie jak piszesz.
Nie musi pisać wyssanych bzdur.
Jest bardzo mało wylewny w komunikatach.ie pisze co planują jak inni, tylko co się już zadziało.
Wystarczy, że napisze na co planują przeznaczyć kilku milionowy weksel inwestycyjny po sprzedaży OZE Energia, co planują w zakresie Agro OZE na które po zyskali kasę itp.
Dnia 2024-02-20 o godz. 11:37 ~Vincent napisał(a): > Co nie może urosnąć zazwyczaj spada:) Póki co brak popytu,raczej szkoda oddawać za drobne.
No ale jak to brak popytu na taką perełkę i to jeszcze z takim gigantem w zbiorczym biurze jak Pure Energy? Jak to spadać przecież miało być 7 zł? To kiedy Kiszka wchodzi do akcji?