Na samym końcu ogona w zestawieniu, ale ty widzisz zbieranie i wzrosty już pisałem wcześniej nie tą spółkę obserwujesz, poczekasz jeszcze pare lat to Ci się znudzi i zapał opadnie
~Gbaka kup sobie SUNNET z NC ja brałem pod koniec grudnia po 1,49 a zobacz ile dzisiaj kurs stoi a wzrosty dopiero się zaczną nie dziękuj tylko zarabiaj
Spółka ma potencjał też posiadam z ceną parę oczek niżej wcześniej nazwa PROGIEŁDA, tutaj będzie zarobek, prezes Ragnar uczestniczył w styczniu 2024 w USA w targach militarnych SUNWAY ma potencjał : -umowa na trenażery z Milisystem - w I kwartale na kazdej sprzedanej strzelnicy zarabia i Sunway i Milisystem -spółka militarna, którą zakupili z Milisystem bedzie generowała zysk po połowie dla każdej ze spółek -okulary AR, które zmierzają do komercjalizacji i zastosowania w militarii - umowa z Polskim Holdingiem Obronnym, który jest gigantem na tym rynku - szansa na dofinansowanie NCBiR na budowe roju dronów
Dzień w dzień na KCI czerwono można się choroby psychicznej nabawić, wzrosna te wasze akcje kiedyś ? Bo patrząc na kurs i brak jakich kolwiek informacji ze spółki utwierdza ze wzrostów nie ma i nie bedzie