Przykro Ci będzie jak zaraz będzie znowu na górnych widłach. Nie masz kolego pojęcia jakie umowy jakie plany wiesz tylko ile akcji jest na rynku. Nie gadaj o żadnych łukach :) bo ktoś będzie chciał kupić za 200 tyś akcji i znowu Ci pokaże cenę za akcje 6 zl
Po pierwsze. Wiem jakie są umowy. Po drugie. Wiem ile akcji jest na rynku. Po trzecie. Nie twierdzę, że nie będzie 6, a może i więcej. Twierdzę tylko, że luki są w ponad 90% domykane i tu też będzie domknięta, a lepiej gdy będzie domknięta teraz niż z poziomu 5 czy 6. Będzie to twoje 6 ale jeszcze nie teraz, a to, że ty chcesz szybko i dużo to giełdy kompletnie nie interesuje:-)
heh... żeby domykać lukę nie trzeba wystawiać batona... wszystko co się pojawia na sprzedaży do 2,88 jest połykane... jak dla mnie jest krótka konsolidacja zwłaszcza że zmieniło właściciela 30% realnego free flotu... moim zdaniem marsz w górę zwłaszcza że będą informować o przekazywanych umowach.... heh pamiętajcie że kwota 40 baniek to minimalna... stawiam że pokażą więcej... jak dla mnie kwiecień jest dwucyfrowy...