• Luki Autor: ~myśliwy [89.70.200.*]
    Trzeba domykać. Przykro mi. Nie gorączkujcie się, będzie rosło, ale jeszcze nie teraz
  • Re: Luki Autor: ~Gość [37.248.172.*]
    Przykro Ci będzie jak zaraz będzie znowu na górnych widłach. Nie masz kolego pojęcia jakie umowy jakie plany wiesz tylko ile akcji jest na rynku. Nie gadaj o żadnych łukach :) bo ktoś będzie chciał kupić za 200 tyś akcji i znowu Ci pokaże cenę za akcje 6 zl
  • Re: Luki Autor: ~myśliwy [89.70.200.*]
    Po pierwsze. Wiem jakie są umowy. Po drugie. Wiem ile akcji jest na rynku. Po trzecie. Nie twierdzę, że nie będzie 6, a może i więcej. Twierdzę tylko, że luki są w ponad 90% domykane i tu też będzie domknięta, a lepiej gdy będzie domknięta teraz niż z poziomu 5 czy 6. Będzie to twoje 6 ale jeszcze nie teraz, a to, że ty chcesz szybko i dużo to giełdy kompletnie nie interesuje:-)
  • Re: Luki Autor: ~Gruby_Inwestor [178.219.120.*]
    Domknięcie luki to mamy na 2.70 zł.
    Popyt tu się ujawnia bardzo aktywnie.
    1,60 Tam się uaktywni popyt
    Pokaż mi lukę na 2,70:-)
  • Re: Luki Autor: ~SmerfMaruda [109.231.13.*]
    Ewidentnie jest luka!

Ale czy muszą domknac akurat dzis akurat juz...

Moze tak moze nie....moze luke domknie za kilja tyg....
  • Re: Luki Autor: ~energetikos [5.173.130.*]
    heh... żeby domykać lukę nie trzeba wystawiać batona... wszystko co się pojawia na sprzedaży do 2,88 jest połykane... jak dla mnie jest krótka konsolidacja zwłaszcza że zmieniło właściciela 30% realnego free flotu... moim zdaniem marsz w górę zwłaszcza że będą informować o przekazywanych umowach.... heh pamiętajcie że kwota 40 baniek to minimalna... stawiam że pokażą więcej... jak dla mnie kwiecień jest dwucyfrowy...
  • Re: Luki Autor: ~Gruby_Inwestor [178.219.120.*]
    Spadło z 3,70 a mamy 2,70. Ładnie wygląda.
    Kto mądry to dzisiaj jeszcze dokupi.
    Jutro będziecie gonić kurs.
    Przypominam 1,60
[x]
ECNOLOGY -2,61% 0,67 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.