kto nabył KRS od początku wiedział co Go czeka...albo 500-700% zysku, albo 70-80% straty... ale nie wszystko stracone...Poraża mnie brak wiedzy na temat PROCEDUR!!! Wyrok nie jest prawomocny...a większość już usypuje grób...w przyszłym tygodniu będzie jazda...
ps. ja posiadam symboliczne kilka kilo po 0,51 z pamiętnego Fixingu...
Będę trzymał....60 cz 70% straty, to żadna różnica... a jedno info wystarczy byśmy byli świadkami podobnej sesji jak dziś, tyle, że z innym znakiem przed wartością...(+) :)))
Mam nadzieje ze panikarze przestana wysprzedawac,zamknijcie oczy i uszy, a oplaci sie to WAM,prochnik tez byl bankrutem i dal ladnie zarobic, moze to inna branza ale sytuacja podobna, jesli bankrut to skad tylu kupujacych powiedzcie mi???
Dnia 2009-03-28 o godz. 01:07 ~wujeksamodobro napisał(a):
> Mam nadzieje ze panikarze przestana wysprzedawac,zamknijcie
> oczy i uszy, a oplaci sie to WAM,prochnik tez byl bankrutem
> i dal ladnie zarobic, moze to inna branza ale sytuacja
> podobna, jesli bankrut to skad tylu kupujacych powiedzcie
> mi???
Nie wiem skąd tylu kupujących, ale każdy kto kupi Krosno powyżej 10 gr i za więcej niż 5% portfela może określać się mianem pewnej małej rybki... Tym razem panika jest uzasadniona i nie jest wcale przeceniona.
Zwróćcie uwage na datę pierwotnego wpisu na tym wątku !!!...
ps. nie jestem Wróżka;)))
Pozdro dla wytrwałych...
ps 2. A w miejscowościach tych, którzy wysypali po 0,1 - 0,19 Psychoterapeuci moga liczyć na wzmożone obroty...;))))....