• Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~KRS [79.185.141.*]
    Nie chciałbym być teraz w skórze bankiera1972. Przecież Ci ludzie co ich nagonił na kupno po 0.60, że niby będzie po 1.80, Ci ludzie co mają teraz 80% straty znajdą go, znajdą i... ?? Sąd byłby chyba najłagodnieszją karą dla tych wszystkich martinów, bankierów itp typów
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~ff [83.20.221.*]
    a kto wszsytkim kazał ich słuchać , ludzie na takim forum zasięgacie rad , co wy tu robicie dzieciaki
  • Re: KRS Autor: martin-dtr [62.21.36.*]
    Ty gościu nie mieszaj mnie do tego........

....rozróżniaj zwykłe forumowe naganianie lub satyrę z bezwzględnym sadystycznym podejściem do tematu np bankiera72....

...ja nie udzielałem się na forum KRSu już długo, a akcji KRS od wczoraj nie mam żadnych, poza tym to ja jestem DTrem
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~KRS [79.185.141.*]
    widzicie jak się teraz boją? gdzie ta ich wcześniejsza pewność siebie !!! a bankier1972 jeszcze bezczelnie napisał w jednym z postów, że dziś wszystko sprzedał i ma tylko 20% start. To pewnie bardzo ucieszy tych co nie wiedzieli że mają sprzedać, nie sprzedali i teraz mają po jednym dniu -60% (nie licząc 30% z wcześniejszych nagonień)
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: baskerville [77.115.142.*]
    Sprzedali po ostatnim wzroście papieru , to o jakich stratach piszesz ?
    Pozostali zrobili dzisiaj WODOSPAD !
    bankier1972 sam napisał - mali zawsze stracą , więc tym razem nie skłamał.

Ale to nie jest takie istotne , jest coś ważniejszego !!!!

Naganiali na zakup papieru KROSNA , przekazywaniu informacji o posiadanych ilościach i do przyłączania się do ich Stowarzyszenia pod nazwą skróconą SIM , które nie miało prawnego usankcjonowania !!!!!!!!!!!!

_________________TO JEST TO OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!________________

mariusz
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! i reszta zarządu SIM !!! Autor: baskerville [77.115.142.*]
    Zobaczysz , że będą zwalać na siebie wzajemnie winę.
    Według mnie to są cztery osoby :
    bankier1972 ,bethoven , cezary1961 i AX - kobieta o imieniu Alicja.

Według mnie , mozna im za taki czyn postawić zarzuty już dziś.

mariusz
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: martin-dtr [62.21.36.*]
    MTX....przytocz tym tłukom art.286 KK.....bo moze myślą, iż do końca są sami sobie winni..

albo ja to wkleję...

Art.286 kodeksu karnego definiuje przestępstwo oszustwa, ktore polega na osiągnięciu korzyści majątkowej (pieniędzy, wartościowych przedmiotów itp) przez doprowadzenie innej osoby do
    - niekorzystnego
    rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem ( sprzedaż, darowizna, pożyczka itp.) za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo
    - przez wyzyskanie błędu lub
    - przez wyzyskanie niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania.

Wystarczy zwykłe doniesienie do prokuratury, a oni zajmą się tym z urzędu jako przestępstwem wyłudzenia.....no i tu pewnie również padnie na tym Paweł...lecz dobry adwokat powinien w jego przypadku załatwić najwyżej 2/5 w zawiasach
    Natomiast Januszek.... to gorsza sprawa.....dwójkę bezwzględnego na bank wyłapie
    Choć jest tam normalnie chyba do ośmiu lat....a jeżeli jeszcze z powództwa cywilnego będą pozwy od kilkunastu osób na podstawie wyroku sądu o przestępstwo wyłudzenia....to są pozamiatani wszyscy co z imienia i nazwiska jawnie naganiali na tą piramidę (nielegalną)....czyli Czaruś również.
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~oszukał was [79.190.35.*]
    Oszust po stokroć!
  • buehehe Autor: ~ser [79.190.35.*]
    j,w,
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~hehe [79.190.35.*]
    Super wieści, niech żyje bankier1972
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~naganiacz jeden [91.94.47.*]
    Wasz bankier nadal oszukuje ludzi na forum!
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~wojewodina [94.254.230.*]
    Moim zdaniem to bankier1972 pojechał na zasłużoną wycieczkę na Maroko, co nieco zmrużyć oko!
  • Re: Gdzie jest bankier1972 !!! Autor: ~Ted [82.177.80.*]
    Bylem pracownikiem KROSNA przez 40lat i od roku jestem na pomostowce.Chcialem tylko napisac ze KROSNO choc jest zarzadzane przez syndyka to w miare dobrze prosperuje, place sa na czas w ubieglym miesiacu byla premia .Pracownikow sie nie zwalnia a raczej przyjmuje i jezeli tak dalej bedzie to KROSNO wyjdzie na prosta czego tej firmie chocby przez sentyment zycze.Pozdrawiam
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.