Cześć cześć czołem
Strata strata trata ta ta
Una mata batata
Inwestowanie to jest jak ostre baraszkowanie
Gdy zainwestujesz to nie pożałujesz bo bez inwestowania nie podniecania
Bodźce bodźce ostre bodźce one nas uszczęśliwiają one nawet radości do życia dodają. Wszyscy to robimy bo się się ryzykiem mocno kręcimy
Też nie stronię od ryzyka, jednak ważnym jest również ażeby 'na zimno' przeanalizować pod kątem fundamentów. Spółka jest skrajnie wyprzedana. Jest również obiektem kpin i żartów. Wydaje mi się że to jest idealny moment pod zakupy. Gdy kupowałem CDR po 5 złotych to też mi mówili że nie po kolei w głowie mam, ale gdy sprzedawałem powyżej 400zł to już się nie śmiali. Tutaj nie należy czekać i zwlekać bo już naprawdę lada moment może być silny wystrzał na północ do poziomu 3zł a następnie testowanie poziom 3.92-4.20 i atak na historyczne szczyty 8.88zł a następnie wspinanie się po drabinie na poziomy 15.50, 24.70, 38.75, 59.80, 84.64, 127.50zł
Sztuczna inteligencja może być prawdziwym hitem z gwiazd i może sporo jeszcze namieszać.
Marek to mi się kojarzy z takim starym brzuchatym chłopem z wąsem. Przychodzi do towarzystwa i opowiada co tam sobie wymyślił. Ma w zanadrzu kilka historyjek jak o tym jak kurs jest wyprzedany o tym, że kierunek na 4.20 zł albo o tym, że kiedyś chciał zainwestować w cdprojekt po 20 złotych, ale tego nie zrobił bo nie miał na opłatę transakcyjną :D
Tylko tak ci się wydaje. Objawy wskazują co innego hahahaha A jaki jest kurs? Przypadkiem nie pisałeś że nie zejdzie poniżej 2 zł, później1.50 zł a później nie pisałeś że poniżej 1zl to możemy zapomnieć hahahaha. No mistrz po prostu. Spółka ma solidne fundamenty? Hahahaha Jakie? Nie ma nic,zero tylko długi. Napisz Marku jakie to fundamenty. Jesteśmy ciekawi hahahaha Tylko merytorycznie
Witam wszystkich serdecznie, jakiś czas się tu nie udzielałem, bo akurat o tę spółkę jestem spokojny ale widzę, że Kodorek cały czas szaleje. Chce Ci tylko powiedzieć drogi przyjacielu, że dotknąłeś dna hehe :) Nie dość, że się pode mnie podszywasz, to jeszcze toczysz w moim imieniu głupawe dyskusje sam ze sobą hehe. Na szczęście mój nick jest od dawna zarejestrowany. Oj biedny Kodi, taka desperacja i znów pełna kompromitacja. Argumentów widać brak do dalszego naganiania, więc się chwytasz takich tanich praktyk :) Później się dziwisz, że całe forum się z Ciebie śmieje :) Pozdrawiam
Hahahaha co godzinę odświeżasz forum. Marek tak masz rację tu na forum jestem tylko ja i ja piszę na sto nicków hahahaha Więc kto się śmieje ze mnie? Ja jestem tylko ja hahahaha oj Marek komromitujesz się na każdym kroku. Co do naganiania to ty dorotek i twój giermek sylvek naganialiscie jakie tu poziomy na kursie miały być. Ja to co pisałem to się spełniło. Są groszówki i bieda ogólna .Czy spółka przetrwa? Zobaczymy. Jak nie znajdzie dawcy kapitału na pewno nie. Spokojnej nocy mistrzu GPW hahahaha
Uuu ale się zakłopotałeś i zagotowałeś dzieciaku. Specjalnie Cię podpuściłem i nie odpowiadałem jak badałeś grunt :) Myślałeś, że nie ma mnie już na forum, i że sobie mój nick zagospodarujesz, a tu zonk hehe ;) Turlam się ze śmiechu teraz :) Słaby z Ciebie scamer i naganiacz. Szach i mat :)
Podszywacze nie śpią, ale ja zawsze piszę z jednego nick-u
Ostatnio trochę tutaj nie bywałem ale czas goi rany, nawet te głębokie i bolesne. Wracam. Silniejszy. Uparty bardziej. Wracam.
Ooo, dziecinka się popłakała. Nosek kolejny raz przytarty. Miło mi, że tak tęskniłeś za naszymi rozmowami, że aż musiałeś podszywać się pod mój nick i rozmawiać sam ze sobą, hehe :) Dziwię się jednak, że nie pomyślałeś o tym, że mój nick jest przecież zarejestrowany i że będzie bolało jak Cię kolejny raz zdemaskuję hehe. Myślenie to jednak nigdy nie była Twoja mocna strona :) A CDR kupowałem nie po 5zł a po 4zł, a później dobierałem po 12zł i 16zł, ale to dawne dzieje, wtedy jeszcze zapewne nie wiedziałeś, że istnieje coś takiego jak giełda. Głowa do góry Kodi, wreszcie nie pierwszy raz ośmieszyłeś się na tym forum. Tylko przestań już oszukiwać ludzi. Pozdrawiam
Hahahaha dzieciaku ty czytasz to co piszesz? No po prostu mistrz. Rozszyfrował. Hahahaha Ktoś kto za ciebie pisał ma ubaw. A może sam pisałeś i nie jesteś świadom. Co do oszukiwania ludzi to co oszukałem? Pisałem że kurs zleci na groszówki i tak się stało. Kto mnie posłuchał uratował kasę. Firma na dzień dzisiejszy ma tylko długi i pomysły. Ale oni zawsze mieli pomysły tylko zawsze nic nie wyszło. Dlaczego ma teraz wyjść. Balansują na krawędzi. Na gwałt szukają inwestora bo kasa się kończy a rb3 brak środków. Zwłaszcza na multiplayer. Ty dzieciaku co parę miesięcy wpierales tu na forum że już będzie dobrze i kurs będzie po 4.2 . Chłopie nie oszukuj siebie i niedoświadczonych przyszłych młodych inwestorów. Młodych bo starzy i doswiadczeni tych akcji kijem nie tracą. Pamiętam jak pisałeś że po zatwierdzeniu ukladu to nikt już kursu nie zatrzyma. I co? Faktycznie nie zatrzymał. Zleciał na groszówki. Taki z ciebie wizjoner. Nie naganiaj Marek bo gdzieś w rodzinie krzywdę robisz.
Kodoooor nie brnij dalej, bo z każdym wpisem się tylko coraz bardziej pogrążasz...!!! Tak bym napisał jakby mi było Ciebie chociaż trochę szkoda, hehe :)
marek alias wąsaty chłop z poprzedniej epoki, który lubi sobie pofantazjować przy kieliszku :D marek w swoich fantazjach to drugi waren bafet tylko, że w dziurawych skarpetach chodzi :D Zagadka co taki spełniony inwestor robi na vividzie na spółce, której kurs dołuje od 10 lat. Wiadomo, że pracuje w spółce i po nocach htmla poprawia :D
Factchecker:
Kościółek - były pracownik Vivid Games, wyrzucony z pracy za lenistwo, niesubordynację i niekompetencję. Obecnie bezrobotny bez perspektyw. Stały bywalec forum. Lubi grać w Counter-Strike i oglądać Szansę na Sukces. Gorliwy wyznawca teorii spiskowych i alternatywnej medycyny.
Kodor Factchecker:
Utopił tutaj całe swoje oszczędności. Niedojrzały emocjonalnie, emanuje desperacją i gniewem. Płacze na forum łudzi się że może kurs od tego urośnie. Czuje się niekochany.
Od marca 2019 do kwietnia 2022 pracował dla Gracjana Roztockiego jako asystent . Jego życiowe motto to 'nie wiem ale się wypowiem'. Kiedyś miał psa alw od niego uciekł (pies)