Dnia 2024-02-19 o godz. 10:58 ~musitakbyc napisał(a): > @Nicztychrzeczy - czyli zakupiłeś na szczycie i wisielec ? :D > > lecimy na 10-20groszy
Nic z tych rzeczy kupowałem ok. 6 czy 7 msc tem, gdy spółka nie była popularna na bankierze w okolicach 30 gr, sprzedałem spekulacyjnie po 77 i odkupiłem po 68 w międzyczasie.... I uważam to za bardzo dobrą inwestycję w obliczu tego o czym się na dniach tutaj przekonasz i o czym zapewne doskonale wiesz
"I uważam to za bardzo dobrą inwestycję w obliczu tego o czym się na dniach tutaj przekonasz i o czym zapewne doskonale wiesz" - :d ok czyli wisielec i nic nie zarobiłeś a teraz się modlisz.
Dnia 2024-02-19 o godz. 11:25 ~musitakbyc napisał(a): > "I uważam to za bardzo dobrą inwestycję w obliczu tego o czym się na dniach tutaj przekonasz i o czym zapewne doskonale wiesz" - :d ok czyli wisielec i nic nie zarobiłeś a teraz się modlisz. > > lecimy na 20gr
Jest inaczej plus dodatkowo nie umiesz czytać ze zrozumieniem i choć posługujemy się tym samym językiem nie rozumiesz po polsku. Ps. Możecie lecieć :)